Asentaja (tutka- ja elektroniikkajärjestelmät), Millog Oy Tikkakoski
Millog Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 28.6.2021

Oletko kiinnostunut työskentelemään monipuolisten elektroniikka- ja sähkötöiden parissa ainutlaatuisessa työympäristössä? Entä arvostatko reilua johtamiskulttuuria ja näkisit itsesi kehitysmyönteisessä organisaatiossa, jossa panostetaan henkilöstön hyvinvointiin?

Haemme tiedustelu-, valvonta- ja johtamisen toimialalle Tikkakosken toimipaikkaan 

Asentajaa tutka- ja elektroniikkajärjestelmien ylläpitoon

Tehtäviisi kuuluvat monipuoliset elektroniikan huolto-, korjaus- ja asennustyöt järjestelmien ja piirikorttien parissa.  Edellytämme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta (sähkö-/elektroniikka-/tieto-/tietoliikennetekniikka) ja tehtävässä onnistumista tukevaa kokemusta elektroniikka ja/tai sähkötöistä. 

Tehtävässä tulet tarvitsemaan myös mittalaitteiden tuntemusta sekä osaat lukea piirikaavioita ja kytkentäkuvia. Odotamme, että sinulta löytyy valmiudet pintaliitos- ja puristusliitosmenetelmiin sekä luemme eduksi elektroniikka-alan osaamisen ja matkustusvalmiuden.

Olet työskentelytyyliltäsi tiimihenkinen, oma-aloitteinen, järjestelmällinen ja työsi jälki on laadukasta. Halu ja uteliaisuus oppia uutta on edellytys tehtävissä menestymiselle, sillä tehtävät tulevat takuulla tarjoamaan uutta opittavaa. Tuemme mielellämme ammatillista kehitystäsi ja toivomme löytävämme tehtäviin henkilöt, jotka ovat halukkaita sitoutumaan työhön pitkäjänteisesti.


Mitä tarjoamme sinulle? 

Tarjoamme kannustavan työyhteisön tuen sekä merkityksellisen ja monipuolisen tehtävän, johon saat hyvän perehdytyksen. Meillä pääset hyödyntämään jo hankkimaasi osaamista sekä kehittymään edelleen. 

Olemme vakaa ja vastuullinen työnantaja, niin normaali- kuin poikkeusoloissa. Panostamme henkilöstömme hyvinvointiin, työn ja toimintatapojen kehittämiseen sekä jatkuvaan parantamiseen. Teemme töitä yhdessä paremman ja turvallisen tulevaisuuden eteen.

Lupaamme sinulle hyvän perehdytyksen, koulutusta työn tueksi sekä koko organisaation tuen työssä onnistumiseen. 

Voisiko Millog olla työpaikkasi? Tutustu meihin täällä.


Lisätiedot ja hakeminen 

Lisätietoja tehtävistä antaa ryhmäpäällikkö Timo Eskonen, puh. 040 315 7148 / etunimi.sukunimi@millog.fi Timon tavoitat viikoilla 32-33. 

Kuulisimme mielellämme sinusta hakemuksen merkeissä! Täytä hakemuksesi viimeistään 22.8.2021 verkkosivujemme kautta osoitteessa Avoimet työpaikat – Ainutlaatuisia elämyksiä | Millog  


Huomioithan, että Millogissa työsuhteen edellytyksenä on viranomaisen antama hyväksytty turvallisuusselvitys. Lisäksi valitulle henkilölle tehdään huumausainetesti ennen työsuhteen alkamista.

Millog Oy on kunnossapitoon sekä elinjakson hallinta- ja materiaalipalveluihin erikoistunut yritys. Puolustusvoimien strategisena kumppanina vastaamme Maavoimien ja Merivoimien kaluston kunnossapidosta. Lisäksi tuotamme elinjakson hallinnan palveluita ja osallistumme asiantuntijana materiaalihankkeisiin. Toimintamme perustuu pitkäaikaisiin kumppanuussopimuksiin. Meillä työskentelee 22 toimipaikalla yli 1000 ammattilaista. Olemme savuton työpaikka. Lisätietoja www.millog.fi Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1471072
  • Tehtäväalue: Asennus ja huolto
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 22.8.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Timo Eskonen (etunimi.sukunimi (a) millog.fi)
  • Puhelin: 0403157148
  • Sijainti: Tikkakoski, Keski-Suomi