Asentaja (tutka- ja elektroniikkajärjestelmät & ilmatorjuntaohjusjärjestelmät), Millog Oy Riihimäki
Millog Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 28.6.2021

Oletko kiinnostunut työskentelemään monipuolisten elektroniikka- ja sähkötöiden parissa ainutlaatuisessa työympäristössä? Entä arvostatko reilua johtamiskulttuuria ja näkisit itsesi kehitysmyönteisessä organisaatiossa, jossa panostetaan henkilöstön hyvinvointiin?

Tiedustelu-, valvonta- ja johtamisen toimialallamme on nyt useampi vakituinen asentajan tehtävä avoinna Riihimäen toimipaikassamme. 

Haemme asentajia tutka- ja elektroniikkajärjestelmien sekä ilmatorjuntaohjusjärjestelmien ylläpitoon 

Millainen tehtävä sinua odottaa? 

Tutkaryhmässä tehtäviisi kuuluvat monipuoliset tutkien huolto-, korjaus- ja asennustyöt järjestelmien ja laitteiden parissa. Ohjusryhmässä tehtäviisi kuuluvat ilmatorjuntaohjusjärjestelmien monipuoliset huolto-, korjaus- ja asennustyöt. Molemmissa tehtävissä työtä tehdään yhdessä vuorossa ja joustavien työaikojen kera. Työskentely tapahtuu etupäässä Riihimäen toimipaikalla, mutta tehtävissä tarvitaan myös satunnaista matkustusvalmiutta, sillä tuemme asiakasta kunnossapidon osalta myös sotaharjoitusten aikana. 


Millaisia osaajia etsimme? 

Tehtävien hoitaminen edellyttää soveltuvaa koulutusta (sähkö-/tieto-/tietoliikennetekniikka tai muu vastaava) ja valmiuksia elektroniikka- ja /tai sähkötyöhön. Tehtävissä onnistumista tukeva kokemus elektroniikka- ja sähkötöistä katsotaan isoksi eduksi. 

Tehtävissä tulet tarvitsemaan myös mittalaitteiden tuntemusta sekä osaat lukea piirikaavioita ja kytkentäkuvia. Huomioithan, että tutkatyöskentely sisältää myös mekaniikka- sekä öljytöitä, joten edellytyksenä on halu toimia laaja-alaisten tehtävien parissa ja kehittää omaa ammattitaitoa. Tehtävissä edellytetään vähintään perustason osaamista tietojenkäsittelyyn ja tietokoneen peruskäytön hallintaa. 

Olet työskentelytyyliltäsi tiimihenkinen, oma-aloitteinen, järjestelmällinen ja työsi jälki on laadukasta. Halu ja uteliaisuus oppia uutta on edellytys tehtävissä menestymiselle, sillä tehtävät tulevat takuulla tarjoamaan uutta opittavaa. Tuemme mielellämme ammatillista kehitystäsi ja toivomme löytävämme tehtäviin henkilöt, jotka ovat halukkaita sitoutumaan työhön pitkäjänteisesti.


Mitä tarjoamme sinulle? 

Tarjoamme kannustavan työyhteisön tuen sekä merkityksellisen ja monipuolisen tehtävän, johon saat hyvän perehdytyksen. Meillä pääset hyödyntämään jo hankkimaasi osaamista sekä kehittymään edelleen. 

Olemme vakaa ja vastuullinen työnantaja, niin normaali- kuin poikkeusoloissa. Panostamme henkilöstömme hyvinvointiin, työn ja toimintatapojen kehittämiseen sekä jatkuvaan parantamiseen. Teemme töitä yhdessä paremman ja turvallisen tulevaisuuden eteen.

Lupaamme sinulle hyvän perehdytyksen, koulutusta työn tueksi sekä koko organisaation tuen työssä onnistumiseen. 

Voisiko Millog olla työpaikkasi? Lue meistä lisää täältä. 


Lisätiedot ja hakeminen 

Lisätietoja tehtävistä antaa osastopäällikkö Tapani Asikainen, puh. 040 315 7563 sekä ryhmäpäällikkö Timo Eskonen, puh. 040 315 7148 / etunimi.sukunimi@millog.fi  Tapanin tavoitat viikoilla 26-29 ja Timon tavoitat viikoilla 32-33. 

Kuulisimme mielellämme sinusta hakemuksen merkeissä! Täytä hakemuksesi viimeistään 22.8.2021 verkkosivujemme kautta osoitteessa Avoimet työpaikat – Ainutlaatuisia elämyksiä | Millog  


Huomioithan, että Millogissa työsuhteen edellytyksenä on viranomaisen antama hyväksytty turvallisuusselvitys. Lisäksi valitulle henkilölle tehdään huumausainetesti ennen työsuhteen alkamista.

Millog Oy on kunnossapitoon sekä elinjakson hallinta- ja materiaalipalveluihin erikoistunut yritys. Puolustusvoimien strategisena kumppanina vastaamme Maavoimien ja Merivoimien kaluston kunnossapidosta. Lisäksi tuotamme elinjakson hallinnan palveluita ja osallistumme asiantuntijana materiaalihankkeisiin. Toimintamme perustuu pitkäaikaisiin kumppanuussopimuksiin. Meillä työskentelee 22 toimipaikalla yli 1000 ammattilaista. Olemme savuton työpaikka. Lisätietoja www.millog.fi Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1471073
  • Tehtäväalue: Asennus ja huolto
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 22.8.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Tapani Asikainen (etunimi.sukunimi (a) millog.fi)
  • Puhelin: 040 315 7563
  • Sijainti: Riihimäki, Kanta-Häme