(Poistunut julkaisusta)

Asentaja/ Tuotantotyöntekijä
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.2.2019

Olisitko sinä etsimämme henkilö tuotantotöihin? Meillä on sinulle hyvää työtä!

Haemme asiakkaallemme määräaikaiseen työsuhteeseen ASENTAJAA/ TUOTANTOTYÖNTEKIJÄÄ Tampereelle.

Tehtäviisi kuuluu tarkkuutta vaativat tuotannon eri työvaiheet.
Katsomme eduksi aikaisempaa tuotantotyö kokemusta. Eduksi luetaan koneasentajan koulutus ja kokemusta laakeriasennuksista sekä osaat lukea kokoonpanokuvia. Tehtävä on määräaikainen kokopäivätyö joka kestää syksyyn asti ja mahdollisuus saada vakituinen  työsuhde määräaikaisuuden jälkeen.

Arvostamme sinussa:
- motivoitunutta asennetta
- olet nopea oppimaan
- ammattiylpeyttä omasta osaamisesta
- halua kuulua porukkaan, jossa töitä tehdään hyvällä yhteistyöllä

Olisiko tämä työ sinua varten? Jos kiinnostuksesi heräsi, täytä hakemuksesi osoitteessa www.personalhuset.fi viimeistään 03.03.2019. Toimi nopeasti, sillä hakemuksia käsitellään jo hakuajalla!

Personalhuset Staffing Group on yksi Pohjoismaiden nopeimmin kasvavia henkilöstöpalvelualan yrityksiä. Meillä on yli 40 toimipaikkaa Pohjoismaiden alueella. Henkilöstövuokrauspalveluiden lisäksi tuotamme rekrytointipalveluja sekä konsultointi- ja muutosvalmennuspalveluita. Laatu ja innostus ovat olennainen osa palveluitamme, tapasit meidät sitten missä tahansa. Me haluamme olla ratkaiseva osa asiakkaidemme menestystarinaa! www.personalhuset.fi

Personalhuset Staffing Group on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys. Auktorisoidut henkilöstöpalveluyritykset ja tiedot auktorisoinnin edellytyksistä löytyvät osoitteesta http://www.hyvatyopaikka.fi/.