(Poistunut julkaisusta)

Asentaja tuotantoon
Kilta Henkilöstöpalvelu Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.10.2019

Haemme asiakkaallemme Lahteen

ASENTAJIA TUOTANTOON

Työ sisältää monipuolista varustelua ja asennusta metallialan tuotannossa. Työ vaatii tekijältään hyvää fyysistä kuntoa. Olethan kädentaitoinen ja tarkka tekijä, työssä käytät kaikkia tavanomaisia käsityökaluja.

Aikaisempi kokemus asennustöistä on eduksi, mutta ei välttämätöntä, tärkeintä on hyvä asenne ja motivaatio. Koulutustaustasi voi olla autonasennus-, rakennus- tai metallipuolelta.

Kyseessä on päivävuorotyö. Hyvällä tekijällä mahdollisuus pitkäaikaiseen paikkaan. Työt alkavat nopealla aikataululla sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä hakemuksesi mahdollisimman pian alla olevan linkin kautta. Jos tietosi löytyvät jo meiltä, voit soittaa p. 040 728 8728/Johanna.

Kilta Henkilöstöpalvelu Oy on vuonna 2000 perustettu, luotettava ja ripeä lahtelainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritys. Ydinosaamistamme on löytää oikeanlaiset työntekijät asiakkaidemme palvelukseen rekrytoinnin tai henkilöstövuokrauksen kautta. Toimintamme perustuu laajaan henkilöstöpalveluiden osaamiseen ja pitkäaikaisiin asiakassuhteisiin.