(Poistunut julkaisusta)

Asentaja, Toijalan Elemec Oy (Valkeakoski)
Alen Consulting Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.5.2020

Toijalan Elemec Oy on vuonna 1990 perustettu tehdaspalveluiden tuottaja Akaan Toijalassa. Elemecin palveluihin kuuluvat niin pienet koneistukset kuin isommatkin asennus – ja kunnossapitoprojektit sekä kone- ja laiteasennukset. Yritys on tunnettu laadukkaasta monipuolisesta tehdaspalvelusta sekä pitkäaikaisista kumppanuuksista. Valkeakoskelle vuonna 2000 perustettu yksikkö keskittyy palvelemaan teollisuuden eri kumppaneita erilaisissa asennus- ja huoltoprojekteissa. 

30 vuotta eikä suotta! Tutustu Toijalan Elemeciin lisää: www.elemec.fi


Haussa nyt

ASENTAJA


Toijalan Elemec Oy toivottavaa sinut lämpimästi tervetulleeksi erilaisiin asennus- ja kunnossapidon tehtäviin Valkeakoskelle sekä Toijalan toimipisteeseen. Toivomme sinun olevan alalle vastavalmistunut tai omaat jo hieman kokemusta alan tehtävistä. Työhön saat kuitenkin hyvän perehdytyksen. Työtä tehdään tehdaskohteissa sekä hallilla. Eduksi katsomme perustason hitsaustaidot sekä motivaation kehittyä hitsaamisessa. Olethan oma-aloitteinen, tunnollinen ja tulet hyvin toimeen kaikkien kanssa. 

Toivomme sinulta:

  • kone- ja metallialan koulutusta
  • työturvallisuuskorttia
  • motivaatiota alalle ja halua oppia uutta

Tarjoamme sinulle:

  • 30 vuoden kokemuksen omaavan, vakaan työnantajan
  •  hyvän työporukan
  •  päivätyön
     

Työ on kokoaikainen päivätyö klo 7-15.30. Työ alkaa 4 kk vuokratyösuhteella, jonka jälkeen on mahdollisuus työllistyä pidempiaikaiseen työsuhteeseen. Palkkaus on teknologiateollisuuden TES:n mukainen.

Kiinnostavatko uudet haasteet? Täytä hakemuksesi alla olevan linkin kautta. 

https://alenconsulting.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=440 

Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo 8-16 Alen Consulting Oy:n asiakkuusvastaava Minna Kotilainen, 044 7404501.

Alen Consulting Oy on rekrytointeihin, suorahakuihin ja henkilöstövuokraukseen erikoistunut asiantuntijaorganisaatio. Olemme yhdistäneet osaajia ja yrityksiä jo vuodesta 1993 lähtien. Meidät tunnetaan tamperelaisten ja pirkanmaalaisten yritysten rekrytointitarpeiden asiantuntijoina, mutta nykyään palvelemme asiakkaitamme joustavasti ja ketterästi kaikkialla Suomessa. Asiakkaitamme ovat niin suuret valtakunnalliset kuin pienet paikallisetkin yritykset. Kuuntelemme ja ymmärrämme asiakkaitamme, viestimme työnantajamielikuvaa vahvistaen ja palvelemme täydellä sydämellä. www.alenconsulting.fi.