(Poistunut julkaisusta)

Asentaja terassi- ja parvekelasituksiin
Amiko Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.10.2020

Terassimaailma Oy on erikoistunut lasiterassien ja lasitusjärjestelmien myyntiin ja asennukseen. Tavoittelemme merkittävää kasvua pk -seudulla, minkä vuoksi etsimme lasiterassien myyjää yhtiömme uudeksi avainhenkilöksi.

Löytyykö sinulta kokemusta lasiasennuksista? Teetkö työsi ahkeralla otteella ja hyvällä motivaatiolla? Jos vastasit kyllä, niin voit olla etsimämme henkilö. Terassimaailma Oy etsii yhteisöönsä uutta tiimin jäsentä ASENTAJAN tehtäviin.

Sinun päivittäisiin tehtäviisi kuuluu terassi- ja alumiinilasitusten asennus, sisältäen asiakkaan kanssa työskentelyä projektin alusta loppuun. 

Sinulta löytyy työkokemusta jo asennustehtävistä tai olet työskennellyt kenties rakennusalalla vastaavanlaisissa asennustöissä. Työnteko hoituu sinulta huolellisesti sekä täsmällisesti eivätkä kiireet ja monet päällekkäiset asiat saa sinua hätkähtämään. Jos sinulla on kokemusta nimenomaan alumiini-lasi- järjestelmistä, niin mainitsethan sen ehdottomasti hakemuksessasi. Työt sijaitsevat pk-seudulla.

Jos kiinnostuit tehtävästä, niin jätäthän hakemuksesi osoitteessa www.amiko.fi. Tarvittaessa voit olla yhteydessä Amikon Miia Vesaseen, p. 050 463 2668, miia.vesanen@amiko.fi.

Amiko on kotimainen henkilöstöpalveluihin keskittynyt yritys. Toimintamme taustalla ovat vankka kokemus ja laaja toimialatuntemus. Tarjoamme töitä, jotka joustavat elämäntilanteesi mukaan, tuovat uusia haasteita tai kasvattavat osaamistasi - sinä päätät! Työllistämme sinut ja pidämme sinusta huolta urapolullasi. Tutustu meihin sivuillamme www.amiko.fi - olemme myös Facebookissa @amikooy!