(Poistunut julkaisusta)

Asentaja teollisuuteen
Amiko Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.3.2020

Hei sinä reipas valmis asentaja, tai asentajaksi haluava! Etsimme asentajia teollisuuden ja tuotannon erilaisiin työtehtäviin.

Voit olla joko juuri valmistunut, tai jo pidemmin työuran omaava tekijä. Olkoon alasi vaikka sähköalaa, konealaa, metallialaa, lvi-alaa tai jotakin muuta, voit olla etsimämme henkilö. Työtehtäviisi saat perehdytyksen.

Työtä tehdään kahdessa vuorossa ja arkipäivisin. Tässä työssä saat taatusti mukavan ja kannustavan työyhteisön.

Olethan oma-aloitteinen sekä maalaisjärjellä varustettu tekijä, jolta löytyy kädentaitoa. Voimassa oleva työturvallisuuskortti vaaditaan.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä ja koet olevasi etsimämme tekijä, täytäthän pikaisesti hakemuksesi osoitteessa www.amiko.fi. Lisätietoja tehtävästä saat Amikon Saaralta, saara.loksy@amiko.fi, p. 050 476 3558.

Amiko on kotimainen henkilöstöpalveluihin keskittynyt yritys. Toimintamme taustalla ovat vankka kokemus ja laaja toimialatuntemus. Tarjoamme töitä, jotka joustavat elämäntilanteesi mukaan, tuovat uusia haasteita tai kasvattavat osaamistasi - sinä päätät! Työllistämme sinut ja pidämme sinusta huolta urapolullasi. Tutustu meihin sivuillamme www.amiko.fi - olemme myös Facebookissa @amikooy!