(Poistunut julkaisusta)

Asentaja teollisuuden kunnossapitoon ja huoltoon
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.10.2020

Haemme asiakkaallemme Pro-Tot Oy:lle toiminnan kasvaessa asentajaa monipuolisiin teollisuuden kunnossapito- ja huoltotehtäviin vahvistamaan Pieksämäen toimipisteen osaajajoukkoa.

 

”Pro-Tot Oy palvelee asiakkaitaan koneistuksissa, hitsauksissa, kunnossapidossa ja näiden palveluiden eri osa-alueilla. Jokaisella osa-alueella työskentelee meillä omien alojensa huippuosaajat, joiden intohimona on ongelmien ratkaisu ja asiakaslähtökohtainen palvelu. Yrityksen kilpailuvaltti onkin tarjottavien palveluiden yhdistäminen osaajien saumattomalla yhteistyöllä, joka takaa tinkimättömän toimivuuden ja laadun.

Jos sinussa havaitaan todellista talenttia, antaa kasvava ja monipuolinen toimintamme sinulle mahdollisuuden kasvaa myös työntekijänä. Eritasoisia ja kokoisia projekteja on koko ajan meneillään, ja jos tekemisesi, asenteesi ja palveluhalusi on kohdallaan, saatatkin yhtäkkiä ollakin menossa ties minne. Se on sitten susta itsestäs kiinni.”

 

Haettava henkilö voi olla pohjakoulutukseltaan tai työkokemukseltaan minkä tahansa teknisen alan osaaja, esimerkiksi sähkö, automaatio, kone- ja metalli tai muu vastaava. Tärkeintä on löytää porukkaan sopiva henkilö kehittymään tehtävässään huippuosaajaksi tiimiin, joka on ylpeä ympärillä olevasta henkilöstöstämme ja valmis myös heittäytymään porukan mukaan. Motivoituneelle ja hyvän asenteen omaavalle tekijälle Pro-Totin kasvava ja monipuolinen toiminta antaa mahdollisuuden kasvaa myös työntekijänä ja alan ammattilaisena.

Työtehtävät ovat elintarviketeollisuuden asiakkaalle tehtäviä huoltoja, kunnossapitoa tai uusien investointien asennustöitä. Työt tehdään pääsääntöisesti asiakkaan tuotantotiloissa. Välillä työskennellään konekorjauksien ja osavalmistuksen parissa omalla toimipisteellä Pieksämäellä. Mahdollisuus osallistua vaihteleviin työtehtäviin Pieksämäen lähiseudulla henkilön omien kykyjen mukaisesti.

Katsomme hakijalle eduksi hitsaustaidon ja /tai sähkötöiden osaamisen sekä mekaanisen osaamisen.

Työajat ovat vaihtelevat, ja toivommekin valittavalta tekijältä joustavuutta normaaliin arkityöaikaan sekä viikonlopputyöhön. 2-vuorovalmiutta toivotaan. Lisäksi tehdään huoltopäivystystä.

Haussa on pitkäaikainen ja sitoutunut työntekijä vakinaiseen työsuhteeseen. Palkkaus teknologiateollisuuden TES sopimuksen mukaan.

Mikäli koet olevasi etsimämme motivoitunut ja monipuolinen ammattilainen. Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä välittömästi ja työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.

Lisätietoja tehtävään liittyen antaa rekrytointivastaava Mari Laitinen, puh./WA/SMS 044 412 4279 tai mari.laitinen@rtkhenkilostopalvelu.fi.

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Panostamme paikalliseen, henkilökohtaiseen palveluun sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.