(Poistunut julkaisusta)

Asentaja, Tampere
VR Group

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.10.2018

Haemme nyt asentajaa rautatiekaluston kunnossapitotehtäviin Tampereen tavaravaunukorjaamolle. Tampereen tavaravaunukorjaamo on osa VR Groupin kunnossapitodivisioonan / logistiikan kunnossapidon toimipisteitä. Vastaamme tavaravaunujen kunnossapidosta ja teemme myös muun muassa ratatyökoneiden, dieselvetureiden ja kiskobussien kunnossapitoa noin 250 ammattilaisen voimin.

Kunnossapito vaatii pääasiassa mekaaniseen ja/tai kaluston sähköasennukseen liittyviä taitoja. Lisäksi hitsausosaaminen ja piirustusten lukutaito ovat eduksi. Työ käsittää myös vaunujen siirtotöitä vaihtotyöveturilla.

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa pohjakoulutusta mekaanisista- ja koneasennuksista tai ajoneuvokaluston sähköasennuksista ja / tai kokemusta vastaavista työtehtävistä. Olet oma-aloitteinen, ratkaisuhakuinen ja motivoitunut työskentelemään kanssamme. Olet valmis tekemään oman työsi laadukkaasti sekä kehittämään työtäsi työturvallisuutta unohtamatta.

Tarjoamme sinulle kehittyvän työyhteisön tuen ja mahdollisuuden toimia vaihtelevissa työtehtävissä. Tavoitteemme on korkealla ja kehitämme toimintaamme Lean-periaatteiden mukaisesti. Haluamme sinut mukaan matkalle rakentamaan tulevaisuuden kunnossapitoa. Ota haaste vastaan ja tule kehittämään myös omaa ammattitaitoasi.

Lisätietoja tehtävästä antaa työnjohtaja Harri Jussila, puh. 040 8630 073, tai sähköpostitse harri.jussila@vr.fi.

Jätäthän hakemuksesi palkkatoivomuksineen 14.10.2018 mennessä oheisen linkin kautta.

VR Group on monipuolinen, ympäristöystävällinen ja vastuullisesti toimiva matkustuksen, logistiikan ja infran palveluyritys. Konsernissa työskentelee noin 7 500 ammattilaista. VR Group toimii pääasiassa Suomessa, mutta sillä on toimintaa myös ulkomailla, erityisesti Venäjällä ja Ruotsissa. Kunnossapito huolehtii rautatiekaluston kunnossapidosta varikoilla ja konepajoilla.