(Poistunut julkaisusta)

Asentaja, Tampere
VR Group

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.5.2018

Haemme asentajia rautatiekaluston kunnossapitotehtäviin Tampereen tavaravaunukorjaamolle. Tampereen tavaravaunukorjaamo on osa VR Groupin kunnossapitodivisioonan / logistiikan kunnossapidon toimipisteitä. Logistiikan kunnossapito vastaa tavaravaunujen kunnossapidosta ja teemme myös muun muassa ratatyökoneiden, dieselvetureiden ja kiskobussien kunnossapitoa noin 250 ammattilaisen voimin.

Kunnossapito vaatii pääasiassa mekaaniseen ja/tai kaluston sähköasennukseen liittyviä taitoja. Lisäksi hitsausosaaminen ja piirustusten lukutaito ovat eduksi. Osana työtä on vaunujen siirtotyöt vaihtotyöveturilla.

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa pohjakoulutusta ja/tai kokemusta vastaavista työtehtävistä. Työkokemus ja koulutus mekaanisista- ja koneasennuksista tai ajoneuvokaluston sähköasennuksista auttaa sinua tehtävän menestyksellisessä hoitamisessa. Olet oma-aloitteinen, ratkaisuhakuinen ja motivoitunut työskentelemään kanssamme. Olet valmis tekemään oman työsi laadukkaasti sekä kehittämään työtäsi työturvallisuutta unohtamatta.

Tarjoamme sinulle kehittyvän työyhteisön tuen ja mahdollisuuden toimia vaihtelevissa työtehtävissä. Tavoitteemme on korkealla ja kehitämme toimintaamme Lean-periaatteiden mukaisesti. Haluamme sinut mukaan matkalle rakentamaan tulevaisuuden kunnossapitoa. Otathan haasteen vastaan ja olet valmis kehittämään myös omaa ammattitaitoasi.

Lisätietoja tehtävästä antaa tuotantopäällikkö Vesa Pylkkänen, puh. 040 8637 816, tai sähköpostitse vesa.pylkkanen@vr.fi  ja työnjohtaja Harri Jussila, puh. 040 8630 073, tai sähköpostitse harri.jussila@vr.fi

Jätäthän hakemuksesi palkkatoivomuksineen 27.5.2018 mennessä oheisen linkin kautta.

VR Group on monipuolinen, ympäristöystävällinen ja vastuullisesti toimiva matkustuksen, logistiikan ja infran palveluyritys. Konsernissa työskentelee noin 7 500 ammattilaista. VR Group toimii pääasiassa Suomessa, mutta sillä on toimintaa myös ulkomailla, erityisesti Venäjällä ja Ruotsissa. Kunnossapito huolehtii rautatiekaluston kunnossapidosta varikoilla ja konepajoilla.