(Poistunut julkaisusta)

Asentaja, System Support (2 paikkaa)
WIOSS WITRON On Site Services GmbH

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.9.2020

Tehtävä

Haluatko olla mukana vaikuttamassa kaupan tavarajakelun jokapäiväiseen sujuvuuteen?

Witron vastaa S-ryhmän pitkälle automatisoitujen logistiikkakeskusten automaatiojärjestelmän toiminnasta, huollosta ja ylläpidosta noin 170-henkisen kunnossapito-organisaation voimin. Vahvistamme nyt System Support –tiimiämme Sipoossa Asentajalla.

Asentajana System Supportissa päivittäiset vastuualueesi pitävät sisällään automaatiojärjestelmän operointia, ilmenevien vikatilanteiden selvittelyä ja ongelmanratkaisua, vikakorjauksia, järjestelmän toiminnan monitorointia sekä tuotantoaikojen ulkopuolella laitteiston huolto- ja kunnossapitotöitä soveltuvilta osin.

Odotamme sinulta

Asentajaksi sopii niin hiljattain valmistunut kuin jo kokeneempikin teknisen peruskoulutuksen saanut henkilö, jolla työkalut pysyvät käsissä, tiimityö sujuu, ja joka pystyy työskentelemään kovankin tuotantopaineen alla. Laajaa työkokemusta ei tarvitse välttämättä vielä olla, sillä koulutamme sinut huolellisesti tehtäviisi ja kaikkiin laitteisiin ja prosesseihin. Työssäsi saat esimiehesi ja muun kunnossapitotiimin vankan tuen, ja mahdollisuuden kehittää omaa ammatillista osaamistasi.

Työ automatisoidussa logistiikkakeskuksessa edellyttää sinulta:

  • valmiutta kolmivuorotyöhön, tarvittaessa myös viikonloppuisin
  • kykyä työskennellä korkeissa paikoissa ja tarvittaessa eri lämpötila-alueilla
  • hyvää fyysistä kuntoa, sillä työpäivän aikana liikutaan paljon
  • teknistä koulutusta, mekaanisia perustaitoja sekä IT-taitoja
  • suomen kielen taitoa sekä kohtuullista englannin kielen suullista ja kirjallista hallintaa
  • kykyä työskennellä sekä tiimissä, että itsenäisesti

Tarjoamme sinulle

  • Vakaan työsuhteen kansainvälisessä nopeasti kasvavassa perheyrityksessä sekä kattavan perehdytyksen tehtäviisi.
  • Mielenkiintoisia työtehtäviä innovatiivisen, huippuluokan intralogistiikan ja teknologian parissa sekä erilaisia uramahdollisuuksia tulevaisuudessa
  • Matalahierarkisen ja nopeilla päätöksentekokanavilla varustetun työympäristön, jossa toimintaamme kuvaavat asiakaslähtöisyys, avoimuus, luottamus ja arvostus.

Mikäli kiinnostuit tarjoamastamme mahdollisuudesta ja urasta WITRONilla, niin haethan tehtävää mahdollisimman pian. Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana ja tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Viimeinen hakupäivä on 30.09.2020.

Lisätietoa tehtävästä voi kysellä arkisin klo 8-16 Tapio Lakkavaaralta 050 576 1052 (Head of Operative Support). Lähetäthän hakemuksen ja CV:n Carina Viitaselle osoitteeseen cviitanen@witron.de.

 

Avainsanat: automaatioasentaja, sähköasentaja, sähköautomaatioasentaja, kunnossapitoasentaja, huoltoasentaja, elektroniikka-asentaja, hienomekaanikko, mikromekaanikko, mekatroniikka-asentaja, sähkökoneenasentaja, koneenasentaja, tietokoneasentaja, tietoliikenneasentaja, lentokoneasentaja