Asentaja, Siemens Mobility Oy
Academic Work

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 15.3.2021
Siemens Mobility Oy tuottaa ja kehittää uusia, älykkäitä liikenteen ratkaisuita pitkäaikaisella kokemuksellaan liikenteestä. Siemens Mobilityn liiketoiminta kattaa monipuolisesti erilaisia liikkumiseen liittyviä ratkaisuja (mm. rata-automaatio, ratasähköistys, liikkuva kalusto, liikenteen digitaaliset ratkaisut). Yritys kehittää jatkuvasti uusia, älykkäitä liikenteen ratkaisuita, jotka lisäävät infrastruktuurin saatavuutta, optimoivat suorituskykyä sekä parantavat matkustajien kokemuksia.

Etsimme asentajaa työskentelemään vetureiden takuu- ja muutostöiden parissa. Lue lisää tehtävästä ja hae paikkaa pian, sillä haastattelut aloitetaan jo hakuaikaina.
KUVAUS
Tulet työskentelemään Sr3-vetureiden takuu- sekä muutostöiden parissa osana kompaktia työryhmää, jossa työtehtävät vaihtuvat usein. Osa työstä tehdään itsenäisesti, joten oma-aloitteisuus ja halu oppia uutta ovat edellytyksiä menestyä tehtävässä. Työtehtäviin kuuluu sekä sähköisiä että mekaanisia töitä kuten esimerkiksi; korjaustyöt, osien vaihdot, johdotusmuutokset, vianhaku, testaus ja käyttöönotto. Tehtyjen töiden raportointi ja dokumentointi tulee olemaan tärkeä osa työtäsi.
TYÖNKUVA
ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Toivomme, että sinulla on hyvät tiimityötaidot, asiakaskeskeinen asenne ja aktiivinen ote työhön. Eduksi katsotaan, jos sinulla on kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä sekä raideliikenteen tuntemusta. Vaikka töitä tehdäänkin suurella ammattitaidolla ja sitoutumisella, rempseä huumori sekä positiivinen ilmapiiri kuuluvat päivittäiseen työntekoon!

Odotamme sinulta:


* Sähköalan tutkinto
* Aiempaa asennuskokemusta esimerkiksi teollisuuden asennustöistä
* Kokemus raidekalustosta on eduksi
* Oma-aloitteista ja itsenäistä asennetta työhön
* Sujuvaa suomen kielen ja hyvää englannin kielen taitoa
* Hyvät IT-taidot


Tarjoamme sinulle

Tarjoamme sinulle haasteellisen tehtävän älykkäiden raideliikenneratkaisuiden parissa sekä kollegoiden tuen. Saat kattavan perehdytyksen työtehtäviin, ja mahdollisuuden kehittää omaa osaamista jatkuvasti.

Muuta tietoa


* Aloitus: Mahdollisimman pian
* Kesto: 6kk, mahdollisuus vakinaistua asiakasyritykseen
* Sijainti: PK-seutu
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Siemensin puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Lue lisää Siemens Mobilitystä täältä.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1434704
  • Tehtäväalue:
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki