(Poistunut julkaisusta)

Asentaja, Serres Oy, Saarijärvi
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.4.2019
Serres on maailman johtava potilasnesteiden hallintaan keskittyvien ratkaisujen toimittaja. Tarjoamme asiakkaillemme imupussijärjestelmiä sekä imunesteiden tyhjentämiseen ja hallintaan liittyviä laitteita. Joka päivä Serreksen imupussijärjestelmään luotetaan jopa 40 000 toimenpiteessä kautta maailman. Serres on suomalainen, vuonna 1973 perustettu perheyhtiö. Yrityksemme työllistää yhteensä noin 200 henkeä Kauhajoella, Saarijärvellä, Espoossa, Turussa, USA:ssa, Ranskassa, Saksassa ja Kiinassa. Liikevaihtomme on yli 30 Me, ja myymme yli 50 maahan globaalin jälleenmyyjäverkoston kautta. Lisätietoja yrityksestämme löydät osoitteesta www.serres.com.

Vahvan kasvun myötä haemme Saarijärven toimipisteeseen

ASENTAJAA

vastaamaan automaattisten tuotantolaitteiden huolto- ja kunnossapitotehtävistä. Tehtävänäsi on huolehtia tuotantolaitteiden ajonaikaisesta toimivuudesta sekä niiden turvallisesta käytöstä. Vastuullasi on myös häiriö- ja vikatilanteiden korjaukset. Lisäksi osallistut uusien tuotantolaitteiden käyttöönottoon. Työ on 3-vuorotyötä.

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa teknistä kokemusta ja koulutusta. Tehtävässä menestymistä tukee, mikäli olet työskennellyt teollisuuden kunnossapitotehtävissä tuotantolaitteiden ja -linjojen parissa. Olet kiinnostunut tekniikasta ja viihdyt teknisten haasteiden parissa. Robotiikan ja ohjausjärjestelmien tunteminen katsotaan eduksi.

Tarjoamme vastuullisen ja mielekkään tehtävän sekä mahdollisuuden toimia osana kasvavaa, kansainvälistä, menestyvää ja kehittyvää yritystä. Serres Oy on luotettava, varma ja arvostettu yritys. Meillä on hyvä työilmapiiri ja motivoituneet työntekijät.

Vakituinen työsuhde solmitaan työntekijän ja StaffPointin välille. Myöhemmin osaavalla tekijällä mahdollisuus siirtyä suoraan Serreksen kirjoille. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä ja haastattelemme jo hakuajalla, joten älä odota huomiseen kun voit hakea paikkaa jo tänään!


Edellytämme sinulta

- Teknistä koulutusta tai kiinnostusta tekniikasta
- Mahdollisuutta työskennellä 3-vuorotyössä
- Suunnitelmallisuutta ja hyvää ongelmanratkaisukykyä
- Halua kehittää itseäsi


Tarjoamme sinulle

- Vakituisen työsuhteen luotettavassa ja arvostetussa yrityksessä
- Mahdollisuuden nopeaankin työllistymiseen
- Vastuullisen ja mielekkään tehtävänkuvan
- Mahdollisuuden toimia osana kasvavaa, kansainvälistä, menestyvää ja kehittyvää yritystä
- Kattavan perehdytyksen ja nykyaikaisen työympäristön
- Mukavat ja motivoituneet työkaverit sekä hyvän työilmapiirin
- Mahdollisuuden kehittää edelleen omaa ammattitaitoasi
- StaffSpecial -henkilöstöedut useisiin eri yrityksiin ympäri Suomen


Arvostamme

- Robotiikan ja ohjausjärjestelmien tuntemusta


Kiinnostuitko?

Mikäli tunnistit itsesi ilmoituksesta ja kiinnostuit tehtävästä, jätä hakemuksesi osoitteessa www.staffpoint.fi. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla, joten nyt nopeus on valttia.

Valitettavasti emme voi vastaanottaa hakemuksia sähköpostitse.


Lisätietoja

Aleksi Arjakka
Rekrytointikonsultti

Teollisuus-, rakennus- ja logistiikkatoimialat
StaffPoint Oy || Puistokatu 2D, katutaso || 40100 Jyväskylä
020 720 6512 || vaihde 030 047 2000
aleksi.arjakka@staffpoint.fi || www.staffpoint.fi