(Poistunut julkaisusta)

Asentaja, sähkö/Millog Oy, Riihimäki
Millog

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.5.2018

Millog Oy on kunnossapitoon sekä elinjakson hallinta- ja materiaalipalveluihin erikoistunut yritys. Puolustusvoimien strategisena kumppanina vastaamme Maavoimien ja Merivoimien kaluston kunnossapidosta. Lisäksi tuotamme elinjakson hallinnan palveluita ja osallistumme asiantuntijana materiaalihankkeisiin. Toimintamme perustuu pitkäaikaisiin kumppanuussopimuksiin. Meillä työskentelee 22 toimipaikalla yli 1000 ammattilaista.

Haemme TVJ-toimialalle Riihimäen toimipaikkaan sähkövoimaryhmään

Sähköasentajaa

Tehtäviisi kuuluu siirrettävien ja kiinteiden sähkövoimakoneiden huolto-, asennus-, muutos- ja vikakorjaustyöt. Myös generaattoreiden huolto ja sähkövikojen kartoitus ovat osa tehtävääsi.

Edellytämme sinulta sähköasentajan tai vastaavaa koulutusta ja matkustushalukkuutta. Olet kokenut sähköasentaja, sinulla on rele- ja kontaktoritekniikan tuntemusta ja osaat lukea sähköpiirustuksia.

Arvostamme hyviä ryhmätyötaitoja ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Olet oma-aloitteinen ja sinulla on vähintään kohtuulliset tietojenkäsittelytaidot. Eduksi luemme aiemman kokemuksen voimakoneista ja perustason tietämyksen dieselmoottoritekniikasta.

Tarjoamme sinulle haasteellisen ja mielenkiintoisen tehtävän kehittyvässä ympäristössä sekä kannustavan työyhteisön tuen.

Haluatko kuulla tarkemmin tehtävästä, työyhteisöstä tai Millogista työnantajana? Soittele rohkeasti lisätietoja ryhmäpäällikkö Jyrki Koskelalta, puh. 040 315 8331, etunimi.sukunimi@millog.fi  tai tuotannon tiiminvetäjä Juha Mahosenaholta, puh. 040 315 7373 etunimi.sukunimi@millog.fi

Täytä hakemuksesi palkkatoiveineen 27.5.2018 mennessä www.millog.fi

Huomioithan, että Millogissa työsuhteen edellytyksenä on viranomaisen antama turvallisuushyväksyntä. Huumausainetesti tehdään valitulle henkilölle ennen työsuhteen alkamista.