(Poistunut julkaisusta)

Asentaja sähkö- ja elektroniikkateollisuuteen
Barona

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.7.2018

Haemme asiakasyrityksillemme aloittelevia sekä jo valmiiksi kokemusta omaavia sähkö-, tietoliikenne- tai elektroniikka-asentajia monipuolisiin sekä erilaisiin tuotantotyötehtäviin. Työtehtävät vaihtelevat laajasti teollisuuden tuotantotehtävien välillä, joten jätä hakemuksesi rohkeasti!

Ammatillinen koulutus esimerkiksi sähkö-, elektroniikka- tai tietoliikennealalta on välttämätön edellytys tehtävistä suoriutumiseksi sekä valituksi tulemiselle. Työtehtävät pitävät sisällään monipuolisia sähkömekaanisia ja/tai elektroniikkateollisuuden asennustöitä vaihtelevien vuorotyömallien mukaan. Ilmoitathan siis hakiessasi, missä vuoroissa olet valmis työskentelemään.

Toivomme hakijalta rohkeaa ja reipasta asennetta työntekoa sekä uuden oppimista kohtaan. Lisäksi arvostamme kykyä sitoutua mahdollisesti pidemmäksikin aikaa. Toivomme sinulta myös työturvallisuus- ensiapu- sekä ajokorttia. Niiden omistaminen ei ole kuitenkaan edellytys työhön valituksi tulemiselle.

Tarjoamme hakijoille erinomaisen mahdollisuuden päästä työskentelemään ja kerryttämään arvokasta työkokemusta alansa johtavissa asiakasyrityksissämme. Työtehtävissä menestyminen voi avata mahdollisuuden pitkäaikaiseen ja luotettavaan työpaikkaan. Lisäksi tarjoamme hyvät työsuhde-edut sekä kilpailukykyisen palkkauksen.

Työssä edellytetään nuhteetonta taustaa sekä hyvää fyysistä kuntoa.

Mikäli kiinnostuit, niin jätä hakemuksesi reippaasti ja pian, sillä käymme läpi ja haastattelemme hakijoita jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävistä voit kysyä sähköpostitse tommi.puustinen@barona.fi.