Asentaja sähkö- ja automaatiokunnossapitoon
Fintoil Hamina Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 11.1.2022

Oletko kiinnostunut monipuolisista ja vaihtelevista sähkö- ja automaatioasentajan tehtävistä uudessa, kesällä 2022 valmistuvassa mäntyöljybiojalostamossa? Haemme nyt asiakasyrityksellemme Fintoil Hamina Oy:lle vakituiseen työsuhteeseen Haminaan kunnossapidon tiimiin sähkö- ja automaatiokunnossapidon asentajaa. Oletko sinä etsimämme henkilö?

Tehtävässä onnistuminen edellyttää valmiutta työskennellä monipuolisissa työtehtävissä. Osaamisesi pohjana on sähkö/automaatioasentajan koulutus, ja sinulla on aikaisempaa työkokemusta teollisuudesta ja/tai kunnossapidon tehtävistä. Toivomme, että sinulla on itsenäinen ote työskentelyyn ja hyvät vuorovaikutustaidot. Sinulla on halua ja kykyä osallistua tekemiseen sekä kunnossapitotoiminnan kehittämiseen.

Kunnossapito perustuu tuotantoprosessista saatavan tiedon hallintaan, mitä löytyy niin järjestelmistä kuin ammattilaisten kokemuksen kautta. Henkilöstön osaaminen on toimintamme ydin, ja sinulla on mahdollisuus kehittyä ammattilaisena omien kykyjesi ja kiinnostustesi mukaan. Tässä tehtävässä pääset kehittämään itseäsi ja kunnossapitoa aitiopaikalta pian valmistuvaan, alan moderneimpaan tuotantolaitokseen.

Arvostamme oma-aloitteisuutta, joustavuutta, hyvää asennetta sekä halua oman ammattitaidon ja työpanoksen kehittämiseen. Tukenasi on kunnossapito- ja tuotantotiimi, joten kaikkea sinun ei tarvitse tehdä yksin. Toimit tehtävässä yhdessä työparisi kanssa. Kaikki Fintoilin työntekijät tulevat saamaan työhönsä laadukkaan ja perusteellisen koulutuksen.

Toivomme sinulta:

  • Kokemusta prosessiteollisuuden kunnossapidosta ja kyvykkyyttä itsenäiseen päätöksentekoon yhdessä työparin kanssa.
  • Ratkaisuhakuista, periksiantamatonta, oma-aloitteista ja kehittämishalukasta asennetta.
  • Paineensietokykyä ja tiimityöskentelytaitoja.
  • Turvallisuuslähtöistä ajattelu- ja toimintatapaa.
  • Perustason tietoteknisiä taitoja

Tarjoamme sinulle ainutlaatuisen mahdollisuuden työskennellä kestävän kehityksen etulinjassa alalla, joka on yhteisen tulevaisuutemme polttopisteessä. Fintoil jalostaa raakamäntyöljystä jakeita, joista syntyy muun muassa uusiutuvaa toisen sukupolven dieseliä sekä terveys- ja hyvinvointituotteita. Fintoil edistää tuotteillaan merkittävästi päästövähennyksiä korvaamalla fossiilisia tuotteita uusiutuvilla ja rakentaa näin konkreettisesti vihreämpää tulevaisuutta.

Meillä Fintoililla työlläsi on paitsi aito merkitys, myös selkeä tulevaisuus. Jalostamomme valmistuu kesällä 2022, ja täällä meillä sinua odottavat modernien tilojen lisäksi kaikki tarvitsemasi laadukkaat työvälineet. Työyhteisömme on jo lyhyessä ajassa muodostunut tiiviiksi, ja voit luottaa myös siihen, että täällä on koko joukko ammattitaitoisia ja mukavia työkavereita ottamassa sinua vastaan. Seinät ja katto ovat valmiina – nyt tarvitsemme enää oikeat ihmiset osaavaan ja tekevään porukkaamme!

Tutustu meihin ja meillä työskentelemiseen lisää osoitteessa https://barona.fi/tyopaikat/fintoil ja https://fintoil.com/ ja hae sähkö-automaatioasentajaksemme jo tänään!

Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja työsuhde solmitaan heti oikean henkilön löydyttyä. Haethan siis tehtävään heti! Työt alkavat valitulla henkilöllä sopimuksen mukaan mahdollisimman nopeasti. Lisätietoja tehtävästä antaa mielellään rekrytointikumppaniltamme Baronalta Katri Hyppänen p. 050 439 9785 arkisin klo 9–15.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot