(Poistunut julkaisusta)

Asentaja Ruotsiin
Eezy Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.3.2020

Geobear, alkuperäinen Powerpile ratkaisujen kehittäjä, on maaperän painumaongelmia nopeasti ja häiriöttömästi ratkaiseva maailman laajuinen toimija, jonka tavoitteena on ylläpitää yhteiskunnan toiminnallisuutta – vuodenajasta riippumatta.

 

Ratkaisemme kotitalouksien maaperän painumaongelmia mahdollistamalla perheiden arjen jatkuvuuden, jolloin korjaustoimenpiteiden ajaksi ei tarvitse muuttaa pois. Tavoitteenamme on myös pitää maailma liikkeessä niin että kaupat, tehtaat, logistiikkakeskukset ja muut kaupallisen sektorin toimijat pystyvät keskittymään ydinliiketoimintaansa, painumaongelmien häiritsemättä.

 

Toimimme tällä hetkellä n. 50 maassa ja Geobearin käyttämää geopolymeeriteknologiaa on hyödynnetty maailmanlaajuisesti jo lähes 40 vuoden ajan yli 200 000 projektissa.

Asentaja Geobear Oy:lle Ruotsiin 

Etsimme nyt asiakkaallemme Geobear Oy:lle matkustusvalmista asentajaa Ruotsiin! Työsuhde on vakituinen ja työaika on maanantaista perjantaihin.

Työskentelet niin itsenäisesti kuin myös työparin kanssa korjaten kotitalouksien painumaongelmia. Olet valmis matkustamaan ympäri Ruotsia.

Toimit jatkuvassa yhteistyössä asiakkaiden kanssa, joten odotamme sinulta erinomaista ruotsin kielen osaamista niin suullisesti kuin myös kirjallisesti. Tulet saamaan kattavan perehdytyksen tehtävään, mutta hyvät eväät tekemiseen antaa ymmärrys talonrakennustekniikasta, olet myös tottunut matkustustyöhön. Olet vuorovaikutustaitoinen ja ymmärrätkin hyvän asiakaspalvelun merkityksen. C-ajokortti on eduksesi.

Miten haet työpaikkaa:

Me Eezyllä haluamme sinut töihin, jätä hakemuksesi ohessa olevasta hakulinkistä.
Täytä lomakkeen tiedot ja liitä CV:si tai muita dokumentteja lomakkeen pohjalle.

---------- 
Lisätiedot ja yhteystiedot: 
Mikäli haluat tiedustella lisää, olethan rohkeasti yhteydessä.

Mikko Hakkarainen
Hr-asiantuntija
Eezy Henkilöstöpalvelut
040 530 0090
mikko.hakkarainen@eezy.fi

www.eezy.fi

Vapaus työhön.