(Poistunut julkaisusta)

Asentaja reissutyöhön, Pirkanmaa
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.8.2020

Nordic Henkilöstöpalvelut Oy – tuhansia tarinoita, tuhansia tekijöitä

Me Nordicilla uskomme siihen, että jokaisella tarinalla on sen tekijänsä. Tarinoita on kerrottu kauttamme lähes 20 vuoden ajan ja vuosien saatossa olemmekin yhdistäneet yli 25000 tarinaa sekä  niiden tekijää toisiinsa. Kotimaisena henkilöstövuokraukseen ja rekrytointeihin erikoistuneena perheyrityksenä haluamme olla jatkossakin luomassa näitä tarinoita työelämän saralla. 

Tule luomaan omannäköisesi tarina kauttamme. Tervetuloa perheeseemme, tervetuloa töihin!


Haemme nyt asiakkaallemme asentajia monipuolisiin kohteisiin Pirkanmaalle. 


Tehtävänäsi on toimia erilaisissa asennustehtävissä vaihtuvilla työmailla kaukolämpö- ja vesilinjojen parissa. Varsinaista työkokemusta emme edellytä, mutta katsomme eduksi työkokemuksen käsillä tehtävistä töistä. Työtä tehdään 2-4 henkilön tiiminä vaihtelevissa työkohteissa Pirkanmaan alueella, muuallakin Suomessa sekä ulkomailla on työmaita. Työntekijän on mahdollista majoittua työnantajan asunnoissa. 


Hakijoilta toivomme: 

  • joustavuutta sekä matkustusvalmiutta
  • reipasta asennetta ja motivaatiota työtä kohtaan 
  • aiempaa työkokemusta erilaisista asennustehtävistä
  • Toivomme sinun asuvan Tampereen lähiympäristössä, reissuhommaan lähdetään Tampereelta käsin.


 Tarjoamme työntekijöille:

  • palkkauksen ammattiosaamisen mukaan
  • monipuoliset ja haastavat työtehtävät
  • osaavan ja mukavan työporukan asiakasyrityksessämme


Mikäli koet olevasi etsimämme työntekijä, niin laitathan hakemuksesi sähköisen hakujärjestelmämme kautta osoitteessa www.nordic.fi Tarvittaessa lisätietoja tehtävästä antaa Nordic Henkilöstöpalveluilta Maria Soukka p. 050 308 5691. 

Kerrothan hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti omasta työtaustastasi, käytettävyydestäsi ja osaamisestasi. Työ alkaa mahdollisimman pian, joten toimithan ripeästi.

Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme. Etsimme jatkuvasti uusia työntekijöitä niin vakituisiin kuin määräaikaisiin työsuhteisiin. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.