Asentaja rautatiekaluston kunnossapitoon, Tampere
VR FleetCare

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 19.11.2020

Tule työskentelemään mielenkiintoiseen ja ainutlaatuiseen työympäristöön rautatiekaluston kunnossapitoon Tampereen varikolle! 

Haemme nyt asentajaa VR FleetCarelle vetokalustonkunnossapitoon Tampereen varikolle. Vetokalustonkunnossapito vastaa diesel- ja sähkövetureiden, sekä kiskobussien kunnossapidosta.

Tehtäviisi kuuluvat rautatiekaluston erilaiset kunnossapidon tehtävät, kuten esimerkiksi huolto-, vika-, vaurio- ja muutostyöt.  Työ sisältää rautatiekaluston kuljettajan tehtäviä varikon raiteiston alueella. Työ on 2- tai 3-vuorotyötä.

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa kokemusta, terveydentilaa ja ammatillista koulutusta esimerkiksi ajoneuvoasentaja, automaatioasentaja tai sähköasentaja. Arvostamme oma-aloitteisuutta, reipasta otetta työntekoon ja oikeaa asennetta. Olet valmis tekemään työsi laadukkaasti ja kehittämään työtäsi työturvallisuutta unohtamatta.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn, mukavan työympäristön ja ammattitaitoisen tiimin tuen. Lisäksi pääset hyödyntämään ison konsernin etuja: vapaata liikkumista Suomen rautateillä niin työ- kuin vapaa-ajalla, monipuolisia matkailu- ja virkistysmahdollisuuksia henkilökuntahintaan kotimaassa ja ulkomailla, tukea liikunta- ja kulttuuriharrastuksiisi. Käytössäsi ovat myös laajat työterveyshuollon palvelut.

Lisätietoja tehtävästä antaa työnjohtaja Teemu Valo puhelimitse 050 5972965 klo 7-14: 20.11. , 23.11., 26.11. ja 27.11. tai sähköpostitse teemu.valo@vr.fi

Jätäthän hakemuksesi palkkatoivomuksineen 30.11.2020 mennessä oheisen linkin kautta.

Raidekaluston monimerkkihuoltamo VR FleetCare on suomalaisen rautatieoperaattori VR Groupin tytäryhtiö. Tarjoamme asiakkaillemme laadukkaita raideliikenteen kaluston viankorjaus-, huolto- ja elinkaaripalveluita sekä kalustotekniikkaan liittyviä asiantuntijapalveluita. VR FleetCare työllistää noin 1000 työntekijää ja vuosittainen liikevaihto on noin 200 miljoonaa euroa. Pidämme huolen siitä, että raiteilla kulkeva kalusto kohtaa asiakkaidemme vaatimukset, älykkäästi ja turvallisesti, aina ja kaikissa olosuhteissa.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1401597
  • Tehtäväalue: Asennus/huolto, Liikenne/kuljetus/ logistiikka
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 30.11.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Teemu Valo (teemu.valo (a) vr.fi)
  • Puhelin: 050 5972965
  • Sijainti: Tampere, Pohjanmaa