(Poistunut julkaisusta)

Asentaja rautatiekaluston kunnossapitoon, Tampere
VR FleetCare

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.7.2020

Haemme nyt asentajaa VR FleetCarelle vetokalustonkunnossapitoon Tampereen varikolle. Vetokalustonkunnossapito vastaa diesel- ja sähkövetureiden, sekä kiskobussien kunnossapidosta.

Tehtäviisi kuuluvat rautatiekaluston erilaiset kunnossapidon tehtävät, kuten esimerkiksi huolto-, vika-, vaurio- ja muutostyöt.  Työ sisältää rautatiekaluston kuljettajan tehtäviä varikon raiteiston alueella. Työ on 3-vuorotyötä.

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa kokemusta, terveydentilaa ja ammatillista koulutusta esimerkiksi ajoneuvoasentaja, automaatioasentaja tai sähköasentaja. Arvostamme oma-aloitteisuutta, reipasta otetta työntekoon ja oikeaa asennetta. Olet valmis tekemään työsi laadukkaasti ja kehittämään työtäsi työturvallisuutta unohtamatta.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn, mukavan työympäristön ja ammattitaitoisen tiimin tuen. Lisäksi pääset hyödyntämään ison konsernin etuja: vapaata liikkumista Suomen rautateillä niin työ- kuin vapaa-ajalla, monipuolisia matkailu- ja virkistysmahdollisuuksia henkilökuntahintaan kotimaassa ja ulkomailla, tukea liikunta- ja kulttuuriharrastuksiisi. Käytössäsi ovat myös laajat työterveyshuollon palvelut.
 
Lisätietoja tehtävästä antaa kunnossapitopäällikkö Juha-Pekka puhelimitse 040 8637 462  ke 22.7. klo 15-17 ja ma 27.7. klo 15-17 tai sähköpostitse juha-pekka.konttinen@vr.fi

Jätäthän hakemuksesi palkkatoivomuksineen 3.8.2020 mennessä oheisen linkin kautta.

Raidekaluston monimerkkihuoltamo VR FleetCare on suomalaisen rautatieoperaattori VR Groupin tytäryhtiö. Tarjoamme asiakkaillemme laadukkaita raideliikenteen kaluston viankorjaus-, huolto- ja elinkaaripalveluita sekä kalustotekniikkaan liittyviä asiantuntijapalveluita. VR FleetCare työllistää noin 1000 työnteijää ja vuosittainen liikevaihto on noin 200 miljoonaa euroa. Pidämme huolen siitä, että raiteilla kulkeva kalusto kohtaa asiakkaidemme vaatimukset, älykkäästi ja turvallisesti, aina ja kaikissa olosuhteissa.