(Poistunut julkaisusta)

Asentaja rautatiekaluston kunnossapitoon (kesätyö), Pieksämäki
VR FleetCare

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.3.2020

Haemme nyt kesätyöntekijää VR Fleetcaren Pieksämäen varikolle rautatiekaluston kunnossapitotehtäviin. Pieksämäen varikolla huolehdimme vetureiden ja kiskobussien huolloista ja korjauksista.
 
Odotamme että sinulla on kunnossapitotehtäviin soveltuva tekninen koulutus esimerkiksi sähkö-, ajoneuvo- tai koneasentaja. Voit olla myös opintojasi viimeistelevä tuleva tekniikanammattilainen. Tehtävässä menestymistäsi edesauttaa täsmällinen ja positiivinen asenne sekä halu oppia uusia asioita rautatiekaluston kunnossapidon parissa. Huomioitahan että tehtävään valituksia tuleminen edellyttää työn aloitus hetkellä vähintään 18 vuoden ikää.

Tarjoamme sinulle mukavien työkavereiden lisäksi monipuoliset työtehtävät ja mahdollisuuden oppia työelämässä tarvittavia taitoja.

Lisätietoja tehtävästä antaa työnjohtaja Antti Rissanen puh. 040 863 7547 tai sähköpostitse antti.rissanen@vr.fi

Jätäthän hakemuksesi palkkatoivomuksineen 29.03.2020 mennessä oheisen linkin kautta.

Raidekaluston monimerkkihuoltamo VR FleetCare on suomalaisen rautatieoperaattori VR Groupin tytäryhtiö. Tarjoamme asiakkaillemme laadukkaita raideliikenteen kaluston viankorjaus-, huolto- ja elinkaaripalveluita sekä kalustotekniikkaan liittyviä asiantuntijapalveluita pohjoismaissa sekä Baltian alueella. Panostamme vahvasti tulevaisuuteen ja toimintaamme ohjaa niin jatkuva kehittyminen kuin uusin teknologia. VR FleetCare työllistää yli 1000 työntekijää ja vuosittainen liikevaihto on noin 200 miljoonaa euroa. Pidämme huolen siitä, että raiteilla kulkeva kalusto kohtaa asiakkaidemme vaatimukset, älykkäästi ja turvallisesti, aina ja kaikissa olosuhteissa.