(Poistunut julkaisusta)

Asentaja, ratatyökoneet
Destia

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.5.2020

Haluatko liittyä joukkoomme rakentamaan huomisen infraa?

Etsimme kesäksi henkilöitä työskentelemään ratatyökoneiden parissa ympäri Suomen rataverkostoa.

Mitä tarjoamme

Tehtävään kuuluu toimia asentajana sepelöintiyksikössä sepelinannosteluvaunun käyttäjänä sekä muita avustavia töitä. Asentajana työskentelet myös tukemiskoneilla, jossa pääasialliset tehtävät ovat tukemiskoneen sepeliharjalaitteen käyttö. Tehtävään kuuluu myös muut avustavat työt, kuten henkilöautojen siirto työmaalta toiselle, tukemistyöt tehdään pääasiassa yöllä. Työ on reissutyötä ympäri Suomen rataverkon. Työvuorojärjestely ratatöissä on 7 päivää töissä ja 7 päivää vapaata (vaihtopäivä on yleensä tiistai).

Tehtävässä pääset työskentelemään rautateillä eripuolella Suomea ja nykyaikaisilla kiskoilla liikkuvilla ratatyökoneilla seka mukavassa työyhteisössä. Tehtävässä saat myös hyvän perehdytyksen, kannustavan työyhteisön tuen sekä erinomaiset työsuhde-edut.

Työ on määräaikainen (lokakuuhun asti) ja alkaa mahdollisimman pian sopimuksen mukaan.

Mitä odotamme

Työssä edellytetään muun muassa matkustusvalmiutta sekä mahdollisuutta työskennellä yöllä ja viikonloppuisin. Työturva- sekä rataturvapätevyydet ovat myös vaadittuja tehtävään. Toivomme, että sinulla on kokemusta rautatiellä työskentelystä sekä maanrakennuskoneista. Työnluonteen takia edellytämme myös hyvän fyysisen kunnon. 

Destiassa etsimme ensisijaisesti henkilöitä, jotka ovat halukkaita sitoutumaan arvoihimme: rehdisti, yhdessä, uudistuen ja menestyen. Tehtävässä menestyy parhaiten tiimipelaaja, joka tulee toimeen eriluonteisten ihmisten kanssa.

Kiinnostuitko? Mahtavaa!

Lisätietoja tehtävästä ja Destialla työskentelystä antavat kalustopäällikkö Kalle Hyry, 044 770 0406 tai kalle.hyry@destia.fi sekä työmaapäällikkö Jere Konttinen, 040 673 1883 tai jere.konttinen@destia.fi.

Hakeminen on helppoa

Hae tehtävää klikkaamalla työpaikkailmoituksen lopussa Hae tähän työpaikkaan. Hakeminen on tehty helpoksi; CV, nimi ja sähköposti riittää - toki mielellämme kuulisimme myös hakemustekstin muodossa, miksi tämä työ olisi sinulle mieluinen seuraava askel urallasi.

Haku alkaa 18. toukokuuta 2020 ja päättyy 1. kesäkuuta 2020, klo 23.59 (Europe/Helsinki)

Työsuhteen tyyppi: Määräaikainen

Työsuhde-edut

  • Lounas-, liikunta-, kulttuuri-, hieronta- ja hammashoitoetu (epassi)
  • Kattava työterveyshuolto
  • Henkilöstöetuohjelma
  • Lomaosakkeiden käyttömahdollisuus
  • Sairaan lapsen hoitopalvelut