(Poistunut julkaisusta)

Asentaja pystytyksiin - Konecranes Finland Oy
Konecranes Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.1.2020

Konecranes on yksi maailman johtavista nostolaitevalmistajista, ja sen asiakkaita ovat muun muassa koneenrakennus- ja prosessiteollisuus, telakat, satamat ja terminaalit. Yritys toimittaa asiakkailleen toimintaa tehostavia nostoratkaisuja ja huoltopalveluita. Vuonna 2013 markkinoille tuotu Agilon on innovatiivinen materiaalin varastointi- ja hallintajärjestelmä, joka automaattisesti varastoi, keräilee ja täydentää tavaroita 25 kg:n painoon asti. Agilon käyttää robottia komponenttien siirtoon. Konecranesin Agilon sekä automatisoi varaston että tarjoaa täyden läpinäkyvyyden kaikkeen siihen, mitä varastossa tapahtuu.

Etsimmekin nyt Konecranes Finland Oy:lle asentajaa.

Asentajana vastaat osaltasi asennustiimissä Agilon-materiaalinhallintajärjestelmien pystytyksestä ja käyttöönotoista ympäri Suomen. Muina aikoina työskentelet Tampereella Agilonin kokoonpanossa. Pystytys sisältää Tampereen tuotannossa valmistettujen valmiiden laitekokonaisuuksien sähkö- ja mekaanista asentamista, plug & play kytkentää sekä testausta. Kokemuksen karttuessa pääset toimimaan asennustiimin nokkamiehenä ja tarjoamme mahdollisuuden osaamisesi kehittämiseen. Vaikka toimit osana asennustiimiä, kykenet itsenäisten ratkaisujen tekemiseen ja tulkitset sujuvasti sekä mekaniikka- että sähkökuvia. Työ tehdään lähes kokonaisuudessaan asiakkaiden tiloissa, joten matkustaminen on olennainen osa tehtävääsi. Asiakkaat sijaitsevat pääasiassa Suomessa, mutta asennuksia tehdään myös satunnaisesti globaalisti.

Tässä työssä menestyäksesi tarvitset:
Soveltuvaa teknistä koulutustaustaa, esim. mekaniikan, sähkön, automaation tai elektroniikan parista. Kokemusta vastaavista asennustehtävistä ja englannin kielen perustason osaamista. Eduksi katsomme voimassa olevan sähkötyöturvallisuuskortin.

Olet siis etsimämme henkilö, jos hallitset sähkö- ja mekaniikka asentamisen ja nautit matkustamisesta työssäsi. Tunnistat parhaat menetelmät asennuksen työvaiheiden toteutuksessa ja työturvallisuuden noudattaminen on sinulle itseisarvo. Olet asiakaslähtöinen ja joustava tiimipelaaja, joka toimii sujuvasti asiakasrajapinnassa.

Tarjoamme sinulle kilpailukykyisen palkan ja mahdollisuudet urakehitykseen jatkuvasti kasvavalla toimialalla varastoautomaatiolaitteiston parissa. Konecranes tarjoaa erinomaiset puitteet ja laitteiston työn tekemiselle, sekä koko konsernin tuen tehtävässä menestyäksesi. Haethan tehtävää viimeistään 2.2.2020 mennessä, koska aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Työ alkaa sopimuksen mukaan helmi-maaliskuussa vuokratyösuhteena, josta mahdollisuus työllistyä Konecranes Finland Oy:n kirjoille. Lisätietoja Adeccolta antaa Jani Karjalainen, 050 444 4480, tai jani.karjalainen@adecco.fi