(Poistunut julkaisusta)

Asentaja pumppujen huolto- ja kunnossapitoon (Turku)
Click Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.11.2020

Erilaisten teollisuuden pumppujen huoltoon ja myyntiin erikoistunut asiakasyrityksemme etsii nyt kauttamme ASENTAJAA huolto- ja kunnossapitotehtäviin Turkuun. Asiakkaamme etsii asentajaa pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

Tehtävässä vastaat erilaisten pumppujen ja pumppaamoiden automatiikan ja ohjauskeskusten huoltamisesta ja korjaamisesta sekä mahdollisista pumppaamotarvikkeiden uusimisista. Työskentely tapahtuu sekä asiakkaiden toimitiloissa Turun talousalueella että yrityksen toimitiloissa Orikedolla.

Tehtävässä menestyminen edellyttää sähköalan koulutusta sekä kokemusta huolto- ja kunnossapidon tehtävistä. Kokemus vastaavista tehtävistä sekä voimassa oleva sähkötyöturvakortti katsotaan eduksi. Työssä menestyminen edellyttää itsenäistä ja itseohjautuvaa asennetta. Lisäksi tehtävässä tarvitaan hyviä kädentaitoja sekä ongelmanratkaisukykyä.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten ole nopea ja hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerrothan hakemuksessa mahdollisimman tarkasti itsestäsi, osaamisestasi ja aiemmasta työkokemuksestasi. Voit myös soittaa suoraan rekrytointikonsultti Roosa Huoviselle. Tiedustelut arkisin klo 9–15, puh. 050 411 0740.