(Poistunut julkaisusta)

Asentaja projektitöihin
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.10.2018
Olemme aidosti välittävin vuodesta 2003 toiminut rekrytointialan yritys. Työllistimme viime vuonna yli 2000 henkilöä ja suuri joukko hakijoita sai kauttamme uusia työmahdollisuuksia. Miksi valita meidät työnantajaksesi? Olemme kotimainen ja vakavarainen yritys. Kauttamme voit rekrytoitua suoraan asiakasyritykseen tai työllistyä vuokrauksen kautta. Jokainen työntekijä on meille arvokas voimavara. Liity joukkoomme ja hae meille nyt!

Etsimme asiakkaallemme hitsaustaitoisia ja motivoituneita asentajia projektiluontoisiin reissutöihin. Asiakkaamme on metallialan yritys, joka tekee muun muassa laiteasennuksia, hitsaustöitä sekä huolto- ja kunnossapitotöitä kone- ja metallialan sekä energia-alan toimijoille.

Asentajien työtehtävät sisältävät monipuolisia töitä asennus- ja hitsaustöitä teollisuuden parissa. Hakijalta odotamme etenkin huolellista ja reipasta asennetta, sekä valmiutta tarttua liikkuvaan työhön. Lisäksi arvostamme hakijalta kone- ja metallialan koulutusta sekä kokemusta vastaavanlaisista töistä. Hakijalla tulee olla voimassa olevat työturva- ja tulityökortit, sekä hyvä suomen kielen suullinen ja kirjallinen taito. Hyvällä työntekijällä on mahdollisuus työllistyä tehtäviin pidempiaikaisestikin!

Mikäli kiinnostuit työtehtävästä ja koet olevasi hakemamme henkilö, jätäthän hakemuksesi kotisivujemme kautta!

Lisätietoja tarvittaessa:

Henkilöstöassistentti Timo Launonen, timo.launonen@workpower.fi