(Poistunut julkaisusta)

Asentaja (Pirkanmaa)
Alen Consulting Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.10.2020

Pirkanmaalainen asiakkaamme tarvitsee nyt ahkeria ja innokkaita

ASENTAJIA.


Asennustehtäviä tehdään Pirkanmaalla ja pääset hyppäämään hommiin mukaan seuraavilla kriteereillä:

  • Sinulla on jonkin verran (väh. 6 kk) kokemusta koneenasennustöistä, kunnossapidosta, raskaankaluston asentamisesta tai ihan vaikka autonasentamisesta
  • olet tottunut pienestä pitäen tekemään käsillä ja pidät siitä
  • olet työntekoa arvostava, perinteinen ahkera työmies
  • omaat auton ja ajokortin, sillä työ edellyttää oman auton käyttöä.

Työtä tehdään parityönä tai isommassa tiimissä, joten hyvät yhteistyötaidot ovat valttia ja huumorintaju on plussaa. Jos kuitenkin koet olevasi enemmän introvertti, sekin sopii - tärkeintä on tietenkin huolellinen työnjälki. Työnantaja arvostaa Sinua ja haluaa, että menestyt urallasi!

Työ on kokoaikaista päivätyötä, työaika klo 7-15.30. Välillä on myös ylitöitä, joten joustaminen on tärkeää. Palkkaus sopimuksen mukaan.

Työ alkaa 4 kuukauden vuokratyösuhteena ja yrityksen on tarkoitus ottaa sen jälkeen tekijät omille kirjoilleen vakituiseen työsuhteeseen.

Mikäli olet etsimämme tekijä, lähetä hakemuksesi CV:n kera jo tänään osoitteessa https://alenconsulting.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=5! Voit lähettää hakemuksesi ja CV:si myös sähköpostitse (minna.mansikkamaki@alenconsulting.fi), mikäli se on sinulle helpompi tapa esitellä itsesi. 

 

Alen Consulting Oy on rekrytointeihin, suorahakuihin ja henkilöstövuokraukseen erikoistunut asiantuntijaorganisaatio. Olemme yhdistäneet osaajia ja yrityksiä jo vuodesta 1993 lähtien. Meidät tunnetaan tamperelaisten ja pirkanmaalaisten yritysten rekrytointitarpeiden asiantuntijoina, mutta nykyään palvelemme asiakkaitamme joustavasti ja ketterästi kaikkialla Suomessa. Asiakkaitamme ovat niin suuret valtakunnalliset kuin pienet paikallisetkin yritykset. Kuuntelemme ja ymmärrämme asiakkaitamme, viestimme työnantajamielikuvaa vahvistaen ja palvelemme täydellä sydämellä. www.alenconsulting.fi.