(Poistunut julkaisusta)

Asentaja (Pirkanmaa)
Alen Consulting Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.9.2019

Pirkanmaalainen asiakkaamme tarvitsee nyt ahkeria ja innokkaita

ASENTAJIA.

Asennustehtäviä tehdään Pirkanmaalla ja pääset hyppäämään hommiin mukaan seuraavilla kriteereillä:

  • Sinulla on jonkin verran (väh. 6 kk) kokemusta koneenasennustöistä, kunnossapidosta, raskaankaluston asentamisesta tai ihan vaikka autonasentamisesta
  • olet tottunut pienestä pitäen tekemään käsillä ja pidät siitä
  • olet työntekoa arvostava, perinteinen ahkera työmies
  • omaat auton ja ajokortin, sillä työ edellyttää oman auton käyttöä.

Työtä tehdään parityönä tai isommassa tiimissä, joten hyvät yhteistyötaidot ovat valttia ja huumorintaju on plussaa. Jos kuitenkin koet olevasi enemmän introvertti, sekin sopii - tärkeintä on tietenkin huolellinen työjälki. Työnantaja arvostaa Sinua ja haluaa, että menestyt urallasi!

Työ on kokoaikaista päivätyötä, työaika klo 7-15.30. Välillä on myös ylitöitä, joten joustaminen on tärkeää. Palkkaus sopimuksen mukaan.

Työ alkaa 4 kuukauden vuokratyösuhteena ja yrityksen on tarkoitus ottaa sen jälkeen tekijät omille kirjoilleen vakituiseen työsuhteeseen.

Mikäli olet etsimämme tekijä, lähetä hakemuksesi CV:n kera jo tänään osoitteessa https://alenconsulting.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=5! Voit lähettää hakemuksesi ja CV:si myös sähköpostitse (minna.kotilainen@alenconsulting.fi), mikäli se on sinulle helpompi tapa esitellä itsesi. Lisätietoja tehtävästä voit kysyä arkisin klo 9-15 myyntikonsultti Minna Kotilaiselta, p. 044 740 4501.

 

Alen Consulting Oy on rekrytointeihin, suorahakuihin ja henkilöstövuokraukseen erikoistunut asiantuntijaorganisaatio. Olemme toimineet jo vuodesta 1993 asti ja olleet mukana tamperelaisten ja pirkanmaalaisten yritysten rekrytointitarpeiden asiantuntijoina. Nykyään toimintamme kattaa koko valtakunnan ja asiakkainamme on useita suuria ja pieniä koko Suomen alueella toimivia yrityksiä.

Olemme Henkilöstöpalveluyritysten Liiton jäsenenä luotettava ja ammattitaitoinen työnantaja sekä suorarekrytointiprosessin toteuttaja. Pidämme huolta työntekijöistämme ja vuokratyösuhteessa takaamme aina vähintään työehtosopimuksen mukaisen palkkauksen, asianmukaiset työvarusteet sekä tukemme kaikissa työsuhteeseen liittyvissä asioissa.