(Poistunut julkaisusta)

Asentaja (Pirkanmaa)
Alen Consulting Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.6.2018

Pirkanmaalainen asiakkaamme tarvitsee nyt

ASENTAJIA

mahdollisimman pikaisella aikataululla!

Asennustehtävät ovat Pirkanmaalla ja pääset hyppäämään hommiin mukaan seuraavilla kriteereillä:

  • Sinulla on jonkin verran (väh. 6 kk) kokemusta koneenasennustöistä, kunnossapidosta tai raskaankaluston asentamisesta tai ihan vaikka autonasentamisesta
  • olet tottunut pienestä pitäen tekemään käsillä ja pidät siitä
  • olet työntekoa arvostava, perinteinen ahkera työmies
  • omaat auton ja ajokortin, sillä työ edellyttää oman auton käyttöä

Työtä tehdään parityönä tai isommassa tiimissä, joten hyvät yhteistyötaidot ovat valttia ja huumorintaju on plussaa. Jos kuitenkin koet olevasi enemmän introvertti, sekin sopii - tärkeintä on tietenkin huolellinen työjälki. Työnantaja arvostaa sinua ja haluaa, että menestyt urallasi!

Työ on kokoaikaista päivätyötä, työaika klo 7-15.30. Välillä on myös ylitöitä, joten joustaminen on tärkeää. Palkkaus sopimuksen mukaan.

Työ alkaa 4 kuukauden vuokratyösuhteena ja yrityksen on tarkoitus ottaa sen jälkeen tekijät omille kirjoilleen vakituiseen työsuhteeseen.

Mikäli olet etsimäme tekijä, täytä pikaisesti hakemuksesi osoitteessa www.alenconsulting.fi, CV olisi erinomainen lisä. Voit lähettää hakemuksesi ja CV:si myös sähköpostitse (minna.kotilainen@alenconsulting.fi), mikäli se on sinulle helpompi tapa esitellä itsesi! Lisätietoja voit kysyä arkisin klo 9-12 myyntikonsultti Minna Kotilaiselta, p. 044 740 4501.