(Poistunut julkaisusta)

Asentaja, Pieksämäki
VR Kunnossapito Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.2.2019

Etsimme Sähköasentajaa sähkö- ja mekaaniseen rautatiekaluston kunnossapitoon Pieksämäen varikolle. Pieksämäen varikko huoltaa ja korjaa pääasiassa diesel-vetureita ja kiskobusseja noin 15 ammattilaisen voimin.

Tehtäviisi kuuluvat erilaiset sähkö- ja mekaaniset kunnossapidon tehtävät kuten esimerkiksi huolto-, vika-, vaurio- ja muutostyöt. Työ sisältää myös liikkuvan kaluston kuljettamista.

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa ammatillista koulutusta ja kokemusta, sekä liikkuvan kaluston kuljettamiseen vaadittavaa terveydentilaa. Raskaan kaluston, hydrauliikan ja paineilman tuntemus katsotaan eduksi.

Arvostamme oma-aloitteisuutta, reipasta otetta työntekoon ja tiimityötaitoja. Olet valmis tekemään oman työsi laadukkaasti ja kehittämään työtäsi työturvallisuutta unohtamatta.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn, mukavan työympäristön sekä ammattitaitoisen tiimin tuen. Työ on 3-vuorotyötä.

Lisätietoja tehtävästä antaa työnjohtaja Antti Rissanen, puh. 040 8637547.

Jätäthän hakemuksesi 17.3.2019 mennessä oheisen linkin kautta.

VR Group on monipuolinen, ympäristöystävällinen ja vastuullisesti toimiva matkustuksen, logistiikan ja raidekaluston kunnossapidon palveluyritys. Konsernissa työskentelee noin 6300 ammattilaista. VR Group toimii pääasiassa Suomessa, mutta sillä on toimintaa myös ulkomailla, erityisesti Venäjällä ja Ruotsissa. VR Groupin tytäryhtiö VR Kunnossapito Oy tuottaa asiakkaiden odotuksia vastaavia kustannustehokkaita ja älykkäitä raidekaluston kunnossapitopalveluita varikoilla ja konepajoilla.