(Poistunut julkaisusta)

Asentaja, Pieksämäki
VR Group

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.4.2018

Etsimme kahta sähköasentajaa sähkö- ja mekaaniseen rautatiekaluston kunnossapitoon Pieksämäen varikolle. Pieksämäen varikko huoltaa ja korjaa pääasiassa diesel-vetureita ja kiskobusseja noin 15 ammattilaisen voimin.

Tehtäviisi kuuluvat erilaiset sähkö- ja mekaaniset kunnossapidon tehtävät kuten esimerkiksi huolto-, vika-, vaurio- ja muutostyöt. Työ sisältää myös liikkuvan kaluston kuljettamista.

Edellytämme sinulta tehtävään soveltuvaa ammatillista koulutusta ja kokemusta sekä liikkuvan kaluston kuljettamiseen vaadittavaa terveydentilaa (lisätietoja: www.trafi.fi). Raskaan kaluston, hydrauliikan ja paineilman tuntemus katsotaan eduksi.

Arvostamme oma-aloitteisuutta, reipasta otetta työntekoon sekä ryhmätyötaitoja. Olet valmis tekemään oman työsi laadukkaasti sekä kehittämään työtäsi työturvallisuutta unohtamatta.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn, mukavan työympäristön sekä ammattitaitoisen tiimin tuen. Työ on vuorotyötä.

Lisätietoja tehtävästä antaa kalustoinsinööri Juha-Pekka Konttinen, puh. 040 863 7462.

Jätäthän hakemuksesi 22.4.2018 mennessä oheisen linkin kautta.

VR Group on monipuolinen, ympäristöystävällinen ja vastuullisesti toimiva matkustuksen, logistiikan ja infran palveluyritys. Konsernissa työskentelee noin 7500 ammattilaista. VR Group toimii pääasiassa Suomessa, mutta sillä on toimintaa myös ulkomailla, erityisesti Venäjällä ja Ruotsissa. Kunnossapito huolehtii rautatiekaluston kunnossapidosta varikoilla ja konepajoilla.