Asentaja-palveluedustaja (yrittäjä)
Lindström Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.7.2020

Haemme Turun talousalueelle joustavaan päivätyöhön energistä yrittäjää hygieniatuotteidemme asennus- ja huoltotehtäviin sekä palveluidemme jakelutehtäviin. Tässä tehtävässä vastaat hygieniapalveluihimme kuuluvien tuotteiden ja laitteiden (esim. käsipyyhe- ja saippua-annostelijat, ilmanraikastajat ym.) asennuksesta ja huollosta sekä tuotteidemme jakelusta positiivisella ja asiakaspalveluhenkisellä asenteella.

Voit olla yrittäjä tai vasta perustamassa omaa yritystäsi ja sinulla on pakettiauto käytettävissäsi. Haluat vapaan ja liikkuvan työn, johon olet valmis sitoutumaan pidemmällä aikavälillä. Vasara, pora ja ruuvimeisseli ovat sinulle tuttuja työkaluja ja olet myös innokas oppimaan uutta työssäsi. Tulet hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa ja nautit asiakaspalvelutyöstä.  

Palveluedustajillemme tarjoamme joustavan työajan, oman, tutun toiminta-alueen ja mahdollisuuden pitkäaikaiseen työtehtävään ja säännöllisiin tuloihin. Saat tehtävääsi kattavan perehdytyksen ja jatkokoulutusta työn edetessä. Tässä tehtävässä tarjoamme sinulle myös mahdollisuuden kehittyä alan ammattilaiseksi Lindströmin jakelun esimiesten ja muun organisaation tuella.

Kiinnostuitko? Mikäli haluat lisätietoja tehtävästä, voit olla yhteydessä jakelupalveluohjaaja Miska Vainioon (0400 792 128, miska.vainio@lindströmgroup.com). Miska on tavoitettavissa 7.8.2020 saakka.

Hakemuksen voit lähettää sähköpostitse Pirita Laineelle (pirita.laine@lindstromgroup.com) 16.8.2020 mennessä.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot