(Poistunut julkaisusta)

Asentaja paalukohteisiin
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.10.2019

Kiinnostaako sinua fyysinen työ, jossa pääset käyttämään monipuolisesti rakennusalan osaamistasi? Meillä on sinulle duuni!


Etsimme asiakkaallemme ASENTAJAA paalutuskohteisiin Porvooseen ja pääkaupunkiseudulle.

Työ sisältää itsenäistä paalujen asennustyötä kaivinkoneella. Lähtöpaikkana on aina Porvoo, mutta paalutuskohteet sijaitsevat Uudenmaan alueella. Asennustyöhön voi sisältyä mm. suunnittelua, osien hitsausta ja tavaroiden lastausta. Paaluasennusta tehdään esimerkiksi laitureiden, aitojen ja muiden pienrakennusten pystyttämisessä. Työ on kokoaikaista ja työajat aamupainoitteisia.

Toivomme, että sinulla on jo jonkin verran esimerkiksi rakennusalan tai konekuskin kokemusta. Mahtavaa on, jos sinulla on hitsaustaitoa sekä C-ajokortti kaluston kuljettamiseen. Työ sisältää toisinaan myös asiakaspalvelua, joten suomen kielen taito on eduksesi. Työ vaatii täsmällisyyttä ja kokonaisuuksien hahmottamista sekä kyvykkyyttä toimia hektisessä ympäristössä.

Pääset työskentelemään ammattitaitoiseen ja kotimaiseen yritykseen, jotka toimivat yhteistyössä eri alojen toimijoiden kanssa. Tässä työssä saat hyvän perehdytyksen lisäksi mukavat työkaverit. Lisäksi työntekijänämme saat HR-tiimin tuen, joka aidosti auttaa sinua työhön liittyvissä tilanteissa.

Onko tässä seuraava urasteppisi? Täytä hakemuksesi oheisen linkin kautta tai soita suoraan henkilöstökonsultti Mikaela Mäelle, 0405532130, niin sovitaan haastatteluaika. Voit myös laittaa sähköpostia mikaela.maki@personalhuset.fi.


Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Kattavat työntekijäprofiilit sekä työssä tarvittavien taitojen arviointi varmistavat, että oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Me Personalhusetilla teemme arjesta sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta.