(Poistunut julkaisusta)

Asentaja Ouluun
Sulmu Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.5.2018
Sulmu Oy
Sulmu Oy on alansa johtava yritys Suomessa. Sulmu Oy toimittaa ja asentaa teollisuudelle lujitemuovista ja vahvistetusta kestomuovista valmistettuja putkistoja, säiliöitä ja savukaasupesureita sekä -piippuja. Heidän asiakkaitaan ovat Suomen suurimmat puunjalostus-, kemian- ja kaivosteollisuusyritykset sekä voimalaitokset. Liikevaihto on noin 4,5-6,5 M€. Tuloksen tekijöitä yhtiössä on 40 henkeä. Toimipisteet sijaitsevat Helsingissä, Imatralla ja Oulussa.
Lisätietoja yrityksestä www.sulmu.fi
Toimenkuva
Haemme asiakasyrityksellemme asentajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Ouluun. Asennustyöt tehdään Oulun toimipisteessä, Kokkolan alueella sekä muualla Suomessa. Tehtävä vaatii matkustusvalmiutta.
Odotamme sinulta
Mikäli sinulla on kokemusta teollisuuden asennustehtävistä, esim. putkisto- ja laiteasennuksista, voit olla etsimämme henkilö. Huomioimme myös kokemuksen rakennusalan tehtävistä tai teknologiateollisuuden alalta hankitusta kokemuksesta. Työn luonteesta johtuen odotamme sinulta oma-aloitteisuutta ja yhteistyötaitoja sekä kykyä hahmottaa kokonaisuuksia. Arvostamme myös intoa ja kykyä tarttua uusiin haasteisiin. Sulmu Oy tarjoaa toistaiseksi voimassa olevan vakituisen työpaikan sekä mukavan työyhteisön, jossa voit kehittyä ja oppia uutta.
Koulutus ja työkokemus
Tehtävään soveltuu mm. kunnossapitoasentajan, koneasentajan tai putkistoasentajan koulutus.
Muut tiedot
Hae tehtävää 18.5.2018 mennessä täyttämällä hakemus sivuillamme www.vmp.fi ja klikkaamalla haettavaa tehtävää. Voit vaihtoehtoisesti myös lähettää vapaamuotoisen hakemuksen ja CV:n sähköpostilla riikka.luoma-aho@vmp.fi. Toimithan pian, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuajan kuluessa. Lisätietoja tehtävästä antaa HR-asiantuntija Riikka Luoma-aho puh. 040 307 5304 arkipäivisin ti-to klo 14.00 – 15.00 välisenä aikana.
Kesto
suora rekrytointi
Lisätietoja
Riikka Luoma-aho, Riikka.Luoma-aho@vmp.fi, 040 307 5304
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 18.05.2018 mennessä.