(Poistunut julkaisusta)

Asentaja, Oulu
VR Group

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.10.2018

Etsimme asentajaa rautatiekaluston kunnossapitoon Oulun varikolle. Oulun varikko huoltaa ja korjaa rautatiekalustoa noin 100 ammattilaisen voimin.

Tehtäviisi kuuluvat erilaiset mekaaniset kunnossapidon tehtävät kuten esimerkiksi huolto-, vika-, vaurio- ja muutostyöt. Työ sisältää myös liikkuvan kaluston kuljettamista.

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa ammatillista koulutusta ja kokemusta sekä liikkuvan kaluston kuljettamiseen vaadittavaa terveydentilaa (lisätietoja: www.trafi.fi). Raskaan kaluston, hydrauliikan ja paineilman tuntemus katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn, mukavan työympäristön sekä ammattitaitoisen tiimin tuen. Työ on vuorotyötä.

Lisätietoja tehtävästä antaa tuotantopäällikkö Antti Makkonen, puh. 040 8645 255. pe 19.10. klo 9.30-11.30 ja ti 23.10. klo 10-12.

Jätäthän hakemuksesi 28.10.2018 mennessä oheisen linkin kautta.

VR Group on monipuolinen, ympäristöystävällinen ja vastuullisesti toimiva matkustuksen, logistiikan ja infran palveluyritys. Konsernissa työskentelee noin 7 500 ammattilaista. VR Group toimii pääasiassa Suomessa, mutta sillä on toimintaa myös ulkomailla, erityisesti Venäjällä ja Ruotsissa. Kunnossapito huolehtii rautatiekaluston kunnossapidosta varikoilla ja konepajoilla.