(Poistunut julkaisusta)

Asentaja (ohjusryhmä), Millog Oy Riihimäki
Millog Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.9.2020

Haemme TVJ -toimialalle Riihimäen toimipaikkaan

ASENTAJAA (ohjusryhmä)

Tehtäviisi kuuluvat ohjusjärjestelmien monipuoliset huolto-, korjaus- ja asennustyöt. 

Edellytämme sinulta tehtävään soveltuvaa ammattikoulutusta (esim. elektroniikka-, sähkö-, tietoliikennetekniikka tai muu vastaava) ja tehtävässä onnistumista tukevaa työkokemusta sekä hallitset tietokoneen peruskäytön. 

Olet työskentelytyyliltäsi tiimihenkinen, oma-aloitteinen, järjestelmällinen ja työsi jälki on laadukasta. Arvostamme hyviä tiimityötaitoja, huolellisuutta sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Lisäksi halu oppia uutta on edellytys tehtävässä menestymiselle, sillä tehtävä tulee takuulla tarjoamaan uutta opittavaa. Tuemme mielellämme ammatillista kehitystäsi ja toivomme löytävämme tehtävään henkilön, joka on halukas sitoutumaan työhön pitkäjänteisesti.


Millogilla töissä? 

Tarjoamme kannustavan työyhteisön tuen sekä merkityksellisen ja monipuolisen tehtävän, johon saat hyvän perehdytyksen. Meillä pääset hyödyntämään jo hankkimaasi osaamista sekä kehittymään edelleen. 

Olemme vakaa ja vastuullinen työnantaja, niin normaali- kuin poikkeusoloissa. Panostamme henkilöstömme hyvinvointiin, työn ja toimintatapojen kehittämiseen sekä jatkuvaan parantamiseen. Kannamme vastuuta sekä omasta että työkavereiden työturvallisuudesta ja hyvinvoinnista. Teemme töitä yhdessä paremman ja turvallisen tulevaisuuden eteen.

Mietitkö voisiko Millog olla työpaikkasi? Käy tutustumassa meihin milloglaisiin ja Millogiin työnantajana täältä.


Hakeminen ja lisätiedot 

Haluatko kuulla lisää tehtävästä, Millogista työnantajana tai työyhteisöstä? Soita rohkeasti ja kysy lisää ryhmäpäällikkö Saku Seppälältä, puh. 040 315 8409 tai osastopäällikkö Tapani Asikaiselta, puh. 040 315 7563.

Kuulisimme mielellämme sinusta hakemuksen merkeissä! Jätä hakemuksesi 2.10.2020 mennessä osoitteessa https://millog.fi/meille-toihin/ 


Huomioithan, että Millogissa työsuhteen edellytyksenä on viranomaisen antama hyväksytty turvallisuusselvitys. Lisäksi valitulle henkilölle tehdään huumausainetesti ennen työsuhteen alkamista.

Millog Oy on kunnossapitoon sekä elinjakson hallinta- ja materiaalipalveluihin erikoistunut yritys. Puolustusvoimien strategisena kumppanina vastaamme Maavoimien ja Merivoimien kaluston kunnossapidosta. Lisäksi tuotamme elinjakson hallinnan palveluita ja osallistumme asiantuntijana materiaalihankkeisiin. Toimintamme perustuu pitkäaikaisiin kumppanuussopimuksiin. Meillä työskentelee 22 toimipaikalla yli 1000 ammattilaista. Olemme savuton työpaikka. Lisätietoja www.millog.fi