(Poistunut julkaisusta)

Asentaja / muottikirvesmies (Tampere)
Click Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.5.2020

Asiakasyrityksemme on betonirakentamisen arvostettu ammattilainen, joka tarjoaa palvelua kohteen suunnittelusta toteutukseen. Laadukkaan toiminnan takeena ovat pitkän kokemuksen mukanaan tuoma vahva ammattiosaaminen ja uudenaikaiset työmenetelmät. Työkohteet koostuvat monipuolisesti omakotitaloista teollisuuskiinteistöihin. Yritys palvelee kattavasti kautta koko Suomen.

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme pitkäaikaisen työsuhteeseen asentajaa / muottikirvesmiestä rakennusten perustusten tekemiseen. Työkohteet sijaitsevat pääosin Pirkanmaalla, mutta tekijällä on ajoittain mahdollisuus työskennellä myös muualla Suomessa. Yritys järjestää majoituksen ja matkat kuljetaan yrityksen autoilla. Työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.

Asentajan tehtävän pääosat koostuvat työvaiheista raudoitus, muottityö, valu ja purku. Työ on urakkatyötä, jolloin tehokaan tekijän ansiotaso voi nousta hyvinkin korkeaksi. Työtä tehdään parin kanssa tai useamman hengen voimin. Tehtävässä menestymistä edesauttaa kokemus tehtävästä ja positiivinen / työteliäs joustava asenne sekä hyvä peruskunto.

Työ on arkisin tehtävää päivätyötä liukuvalla aikataululla projektin ja työmaatilanteen mukaan. Viikon työt saatetaan saada valmiiksi siten, että perjantaipäiviä voi aika ajoin pitää vapaana.

Tarjoamme hienon mahdollisuuden pitkäaikaiseen työsuhteeseen monipuolisten rakennuskohteiden tukevien perustusten rakentamistehtävässä. Työt alkavat määräaikaisella vuokratyösuhteella, jonka jälkeen tekijän on tarkoitus jatkaa työsuhteessa suoraan asiakasyritykseemme.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä, joten soita ja varaa itsellesi etähaastatteluaika Click Henkilöstöpalveluiden seniorikonsultti Ilkka Sepältä, puh. 050 411 2705. Soitot arkisin klo 8:00 - 16:00 välisenä aikana. Voit myös hakea tehtävään täyttämällä hakemuksen oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi.