(Poistunut julkaisusta)

ASENTAJA / MONTÖR , Uusikaarlepyy / Nykarleby (Oy Eur-Mark Ab)
Manpower

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.8.2019
Oy EUR-MARK Ab on osa Kaiser-konsernia, jonka päätuotteita ovat viemärien puhdistukseen ja teollisuusjätteiden käsittelyyn tarkoitetut ajoneuvot, pumput ja komponentit sekä kävelevät kaivinkoneet. KAISER:in ajoneuvoja on käytössä viidellä eri mantereella, 114 maassa ja yli 1000 kaupungissa. Tytäryhtiöitä on Suomessa, Italiassa, Yhdysvalloissa, Slovakiassa ja Itävallassa. Uudessakaarlepyyssä henkilöstömme vahvuus on yli 60 ja liikevaihtomme noin 14 miljoonaa euroa. Lisätietoja löydät osoitteesta www.kaiser-eurmark.fi
Oy EUR-MARK Ab ingår i Kaiser-konsernen, vars huvudprodukter är fordon, pumpar och komponenter för avloppsrening och hantering av industriellt avfall samt spindelgrävare. KAISERs fordon används på fem olika kontinenter, i 114 olika länder och i över 1000 städer. Dotterbolag finns i Finland, Italien, USA, Slovakien och Österrike. I Nykarleby är vår personalsstyrka över 60 och vår omsättning cirka 14 miljoner euro. Mer information hittar du på adressen www.kaiser-eurmark.fi
 
Haemme asiakkaallemme Oy EUR-MARK Ab:lle  Uusikaarlepyyhyn
 
ASENTAJIA
 
Odotamme sinulta
 
- kokemusta vastaavista tehtävistä 
- oikeaa asennetta ja valmiutta toimia itsenäisesti
 
Katsomme eduksi kokemuksen autoasentajan työstä. Myös kokemus ohutpeltityöskentelystä katsotaan sinulle eduksi. Työtehtäviisii kuuluvat mm. erilaiset asennustyöt, kaapelin vetäminen ja hydraulinen kokoonpano.
 
Tarjoamme vakituisen työsuhteen hyvillä henkilöstöeduilla, vaihtelevan ja mielenkiintoisen tehtävän dynaamisessa, tulevaisuuteen suuntautuneessa yrityksessä. Sinut koulutetaan tehtävääsi. 
 
Kiinnostuitko? Toimi nopeasti, paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.
 
Hae tehtävää viimeistään 26.8.2019 mennessä www.manpower.fi - sivujen kautta rekisteröitymällä hakijaksi ja painamalla Hae-painiketta. 
 
---------------------------------------------
 
För vår kund Oy EUR-MARK Ab i Nykarleby söker vi två
 
MONTÖRER
 
Av dig förväntar vi oss
 
- erfarenhet av motsvarande uppgifter 
- rätt inställning och beredskap att fungera självständigt
 
Erfarenhet av arbete som bilmontör och erfarenhet av tunnplåtarbete är till din fördel. 
 
Vi erbjuder en fast anställning med bra personalförmåner, intressanta och varierande uppgifter i ett dynamiskt och framåtriktat företag. Du blir utbildad för jobbet. 
 
Blev du intresserad? Var snabb, platsen fylls genast när vi hittar den lämpliga personen.
 
Sök platsen senast 26.8.2019 genom att registrera dig som sökande på sidan www.manpower.fi och trycka på Sök-knappen. 
 
Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta. Manpower on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys.