(Poistunut julkaisusta)

Asentaja, Millog Oy Vekaranjärvi
Millog Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.10.2019

Haemme Vekaranjärven toimipaikkaan 

ASENTAJAA.

Tehtäviisi kuuluvat kevyen ja raskaan ajoneuvokaluston sekä panssaroitujen pyöräajoneuvojen kunnossapitotyöt.

Edellytämme Sinulta tehtävään soveltuvaa ammattikoulutusta ja kokemusta sekä kevyen että raskaan kaluston huolto- ja korjaustöistä ja C-ajokorttia. Katsomme eduksi ajoneuvojen sähkötekniikan ja hydrauliikan tuntemuksen, kokemuksen raskaan kaluston jarruista, hitsauspätevyyden, sekä kokemuksen SA-kaluston parista.

Tehtävän hoitaminen vaatii huolellisuutta, yhteistyötaitoa sekä asiakaslähtöistä toimintatapaa. Voimassa olevat työturvallisuus- ja tulityökortti ovat eduksi. 

Jos haluat tietää tarkemmin tehtävästä, Vekaranjärven toimipakasta tai työyhteisöstä, lisätietoja antaa tuotantoesimies Seppo Lehtinen, puh. 040 315 8014.

Täytä hakemuksesi palkkatoiveineen 27.10.2019 mennessä osoitteessa www.millog.fi 


Huomioithan, että Millogissa työsuhteen edellytyksenä on viranomaisen antama turvallisuushyväksyntä. Huumausainetesti tehdään valitulle henkilölle ennen työsuhteen alkamista.

Millog Oy on kunnossapitoon sekä elinjaksonhallinta- ja materiaalipalveluihin erikoistunut yritys. Puolustusvoimien strategisena kumppanina vastaamme Maavoimien ja Merivoimien kaluston kunnossapidosta. Lisäksi tuotamme elinjaksonhallinnan palveluita ja osallistumme asiantuntijana materiaalihankkeisiin. Toimintamme perustuu pitkäaikaisiin kumppanuussopimuksiin. Meillä työskentelee 22 toimipaikalla yli 1000 ammattilaista. Millog on savuton työpaikka.