(Poistunut julkaisusta)

Asentaja, Millog Oy Tervola
Millog Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.2.2020

Haemme Maajärjestelmät -toimialalle Tervolaan

ASENTAJAA 

Tehtäviisi kuuluvat kevyen ja raskaan ajoneuvokaluston huoltotyöt. Tehtävä on määräaikainen 30.6.2021 asti.

Edellytämme Sinulta tehtävään soveltuvaa ammattikoulutusta ja työkokemusta. Katsomme eduksi voimassa olevat työturvallisuus- ja tulityökortit.

Arvostamme hyvää ryhmätyötaitoa, huolellisuutta sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Olet oma-aloitteinen ja hallitset perustason tietojenkäsittelyn. Tarjoamme hyvän perehdytyksen sekä monipuolisen ja vastuullisen tehtävän hyvässä työilmapiirissä.

Haluatko kuulla lisää tästä tehtävästä, Millogista työnantajana tai työyhteisönä? Soittele rohkeasti ja kysy Kimmo Rajalalta puh. 040 315 7448 tai Johannes Heliniltä puh. 040 315 8225

Kuulisimme mielellämme sinusta mahdollisimman pian! Täytä hakemuksesi palkkatoiveineen 20.2.2020 mennessä osoitteessa www.millog.fi 

Huomioithan, että Millogissa työsuhteen edellytyksenä on viranomaisen antama hyväksytty turvallisuusselvitys. Lisäksi valitulle henkilölle tehdään huumausainetesti ennen työsuhteen alkamista.

Millog Oy on kunnossapitoon sekä elinjakson hallinta- ja materiaalipalveluihin erikoistunut yritys. Puolustusvoimien strategisena kumppanina vastaamme Maavoimien ja Merivoimien kaluston kunnossapidosta. Lisäksi tuotamme elinjakson hallinnan palveluita ja osallistumme asiantuntijana materiaalihankkeisiin. Toimintamme perustuu pitkäaikaisiin kumppanuussopimuksiin. Meillä työskentelee 22 toimipaikalla yli 1000 ammattilaista. Olemme savuton työpaikka.