(Poistunut julkaisusta)

Asentaja, Millog Oy Tervola
Millog

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.6.2019

Tervolan korjaamomme kaipaa vahvistusta – haemme

ASENTAJAA 

kevyen ja raskaan ajoneuvokaluston huolto- ja korjaustehtäviin.

Sinulla on tehtävään soveltuvaa työkokemusta ja ammattikoulutus. Katsomme eduksi voimassa olevat työturvallisuus- ja tulityökortit. Odotamme sinulta myös perustason tietoteknisiätaitoja

Tehtävässä menestyminen edellyttää hyviä yhteistyötaitoja sekä itsenäistä työskentelyotetta ja oma-aloitteisuutta. Arvostamme positiivista palveluasennetta ja huolellisuutta. 

Tarjoamme vastuullisen ja monipuolisen tehtäväkentän vakaassa organisaatiossa, jossa panostamme vahvasti henkilöstön hyvinvointiin, työn ja toimintatapojen kehittämiseen ja jatkuvaan parantamiseen. Meillä pääset hyödyntämään ja kehittämään osaamistasi hyvässä työyhteisössä osaavien kollegoiden kanssa.

Haluatko kuulla lisää tehtävästä, työyhteisöstä tai Millogista työnantajana? Lisätietoja voi kysyä viikolla 26 (24.6.-28.6.2019) Toni Mäkelältä, puh. 040 315 8281 etunimi.sukunumi@millog.fi ja viikolla 32 (5.8.-9.8.2019) osastopäällikkö Kimmo Rajalalta, puh. 040 315 7448 etunimi.sukunimi@millog.fi

Jätä hakemuksesi palkkatoiveineen 12.8.2019 mennessä osoitteessa www.millog.fi


Huomioithan, että Millogissa työsuhteen edellytyksenä on viranomaisen antama turvallisuushyväksyntä. Huumausainetesti tehdään valitulle henkilölle ennen työsuhteen alkamista.

Millog Oy on kunnossapitoon sekä elinjaksonhallinta- ja materiaalipalveluihin erikoistunut yritys. Puolustusvoimien strategisena kumppanina vastaamme Maavoimien ja Merivoimien kaluston kunnossapidosta. Lisäksi tuotamme elinjaksonhallinnan palveluita ja osallistumme asiantuntijana materiaalihankkeisiin. Toimintamme perustuu pitkäaikaisiin kumppanuussopimuksiin. Meillä työskentelee 22 toimipaikalla yli 1000 ammattilaista. Millog on savuton työpaikka.