(Poistunut julkaisusta)

Asentaja, Millog Oy Sodankylä
Millog Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.9.2019

Haemme Sodankylän toimipaikkaan

asentajaa aseiden ja kevyen ajoneuvokaluston kunnossapitoon.

Tehtäväsi koostuvat pääasiassa asekaluston sekä kevyen ajoneuvokaluston huolto- ja korjaustehtävistä.

Edellytämme sinulta tehtävään soveltuvaa ammattikoulutusta ja kokemusta huolto- ja kunnossapitotöistä. Hallitset perustason tietojenkäsittelyn ja olet halukas panostamaan työssä kehittymiseen pitkäjänteisesti. Katsomme eduksi sähkötekniikan ja hydrauliikan tuntemuksen sekä mahdollisen kokemuksen SA-kalustosta.

Tehtävässä menestyminen vaatii sinulta huolellista ja asiakaslähtöistä toimintatapaa sekä kykyä työskennellä hyvin niin ryhmässä kuin itsenäisestikin. Sopeudut hyvin muutoksiin ja olet täsmällinen. Arvostamme aktiivista ja oma-aloitteista työskentelytapaa sekä positiivista palveluasennetta. Odotamme hakijalta matkustusvalmiutta.

Tarjoamme hyvän perehdytyksen sekä monipuolisen ja vastuullisen tehtävän. Panostamme henkilöstömme hyvinvointiin, työn ja toimintatapojen kehittämiseen ja jatkuvaan parantamiseen.

Lisätietoja antavat: työnjohtaja Arttu Airisto, puh. 040 315 8176, etunimi.sukunimi@millog.fi ja korjaamopäällikkö Rami Meller, puh. 040 315 8392, etunimi.sukunimi@millog.fi.

Täytä hakemuksesi palkkatoiveineen 13.10.2019 mennessä osoitteessa www.millog.fi.

Huomioithan, että Millogissa työsuhteen edellytyksenä on viranomaisen antama turvallisuushyväksyntä. Huumausainetesti tehdään valitulle henkilölle ennen työsuhteen alkamista.


Millog Oy on kunnossapitoon sekä elinjaksonhallinta- ja materiaalipalveluihin erikoistunut yritys. Puolustusvoimien strategisena kumppanina vastaamme Maavoimien ja Merivoimien kaluston kunnossapidosta. Lisäksi tuotamme elinjaksonhallinnan palveluita ja osallistumme asiantuntijana materiaalihankkeisiin. Toimintamme perustuu pitkäaikaisiin kumppanuussopimuksiin. Meillä työskentelee 22 toimipaikalla yli 1000 ammattilaista. Millog on savuton työpaikka.