(Poistunut julkaisusta)

Asentaja, Millog Oy Riihimäki
Millog Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.3.2020

Haemme TVJ-toimialalle Riihimäen toimipaikkaan 

ASENTAJAA

Tutkajärjestelmien monipuolisiin huolto-, korjaus- ja asennustöihin. 

Sinulla on tehtävään soveltuva ammattikoulutus (elektroniikka-, sähkö-, tietoliikennetekniikka tai muu vastaava) ja/tai vastaavaa työkokemusta sekä hallitset perustason tietojenkäsittelyn. Katsomme eduksi elektroniikan ja sähkötekniikan kytkentäkaavioiden lukutaidon ja komponenttien tuntemuksen sekä englannin kielen taidon. 

Olet työskentelytyyliltäsi tiimihenkinen, oma-aloitteinen, järjestelmällinen ja työsi jälki on laadukasta. Arvostamme hyviä tiimityötaitoja, huolellisuutta sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Lisäksi halu oppia uutta on edellytys tehtävässä menestymiselle, sillä tehtävä tulee takuulla tarjoamaan uutta opittavaa ja ainutlaatuista kokemusta. Tuemme mielellämme ammatillista kehitystäsi ja toivomme löytävämme tehtävään henkilön, joka on halukas sitoutumaan työhön pitkäjänteisesti. 

Millogilla töissä? 

Tarjoamme kannustavan työyhteisön tuen sekä monipuolisen ja vastuullisen tehtävän, johon saat hyvän perehdytyksen. Meillä pääset hyödyntämään jo hankkimaasi osaamista sekä kehittymään edelleen. 

Olemme vakaa ja vastuullinen työnantaja, niin normaali- kuin poikkeusoloissa. Panostamme henkilöstömme hyvinvointiin, työn ja toimintatapojen kehittämiseen sekä jatkuvaan parantamiseen. Kannamme vastuuta sekä omasta että työkavereiden työturvallisuudesta ja hyvinvoinnista. Lisäksi kannustamme työntekijöitä huolehtimaan omasta terveydestä ja jaksamisesta myös työajan ulkopuolella. 

Hakeminen ja lisätiedot 

Haluatko kuulla lisää tästä tehtävästä, Millogista työnantajana tai työyhteisönä? Soita rohkeasti ja kysy lisää ryhmäpäällikkö Timo Eskoselta, puh. 040 315 7148 tai osastopäällikkö Tapani Asikaiselta, puh. 040 315 7563.

Kuulisimme mielellämme sinusta lisää hakemuksen merkeissä! Täytä hakemuksesi palkkatoiveineen 20.5.2020 mennessä osoitteessa www.millog.fi/meille-toihin/ 

Huomioithan, että Millogissa työsuhteen edellytyksenä on viranomaisen antama hyväksytty turvallisuusselvitys. Lisäksi valitulle henkilölle tehdään huumausainetesti ennen työsuhteen alkamista.


Millog Oy on kunnossapitoon sekä elinjakson hallinta- ja materiaalipalveluihin erikoistunut yritys. Puolustusvoimien strategisena kumppanina vastaamme Maavoimien ja Merivoimien kaluston kunnossapidosta. Lisäksi tuotamme elinjakson hallinnan palveluita ja osallistumme asiantuntijana materiaalihankkeisiin. Toimintamme perustuu pitkäaikaisiin kumppanuussopimuksiin. Meillä työskentelee 22 toimipaikalla yli 1000 ammattilaista. Olemme savuton työpaikka. Lisätietoja www.millog.fi