(Poistunut julkaisusta)

Asentaja, Millog Oy Riihimäki
Millog Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.1.2020

Haemme TVJ -toimialalle Riihimäen toimipaikkaan

ASENTAJAA tutka- ja elektroniikkajärjestelmien ylläpitoon

Tehtäviisi kuuluvat monipuoliset mekaniikan huolto-, korjaus- ja asennustyöt, järjestelmien ja laitteiden parissa. Odotamme, että sinulta löytyy myös valmiudet koneistus- ja hitsaustöihin. Edellytämme sinulta tehtävään soveltuvaa ammattikoulutusta ja hydrauliikan tuntemus katsotaan eduksi. Tehtävä edellyttää matkustusvalmiutta.

Halu oppia uutta on edellytys tehtävässä menestymiselle. Olet työskentelytyyliltäsi oma-aloitteinen, järjestelmällinen ja työsi jälki on laadukasta. Arvostamme hyvää ryhmätyötaitoa, huolellisuutta sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn

Tarjoamme hyvän perehdytyksen myötä mielenkiintoisia ja vastuullisia tehtäviä hyvässä työilmapiirissä.

Lisätietoja tehtävästä antaa ryhmäpäällikkö Timo Louhelainen 040 315 7368, etunimi.sukunimi@millog.fi tai osastopäällikkö Tapani Asikainen 040 315 7563, etunimi.sukunimi@millog.fi .

Täytä hakemuksesi 10.2.2019 mennessä Millissä kohdassa Avoimet työpaikat.

Huomioithan, että Millogissa työsuhteen edellytyksenä on viranomaisen antama hyväksytty turvallisuusselvitys. Lisäksi valitulle henkilölle tehdään huumausainetesti ennen työsuhteen alkamista.

Millog Oy on kunnossapitoon sekä elinjakson hallinta- ja materiaalipalveluihin erikoistunut yritys. Puolustusvoimien strategisena kumppanina vastaamme Maavoimien ja Merivoimien kaluston kunnossapidosta. Lisäksi tuotamme elinjakson hallinnan palveluita ja osallistumme asiantuntijana materiaalihankkeisiin. Toimintamme perustuu pitkäaikaisiin kumppanuussopimuksiin. Meillä työskentelee 22 toimipaikalla yli 1000 ammattilaista. Olemme savuton työpaikka.