(Poistunut julkaisusta)

Asentaja, Millog Oy Riihimäki
Millog Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.1.2020

Haemme Riihimäen toimipisteeseen

ASENTAJAA

tutkajärjestelmien monipuolisiin huolto-, korjaus- ja asennustöihin. 

Sinulla on tehtävään soveltuva toisen asteen ammattikoulutus (elektroniikka-, sähkö-, tietoliikennetekniikka tai muu vastaava) ja/tai vastaavaa työkokemusta sekä hallitset perustason tietojenkäsittelyn. Eduksi katsomme elektroniikan ja sähkötekniikan kytkentäkaavioiden lukutaidon ja komponenttien tuntemuksen sekä englannin kielen taidon. Matkustusvalmiutta tarvitaan tehtävässä, koska tuemme asiakasta kunnossapidon osalta myös sotaharjoitusten aikana.

Halu oppia uutta on edellytys tehtävässä menestymiselle. Olet työskentelytyyliltäsi tiimihenkinen, oma-aloitteinen, järjestelmällinen ja työsi jälki on laadukasta. Arvostamme hyvää ryhmätyötaitoa, huolellisuutta sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Tarjoamme hyvän perehdytyksen myötä mielenkiintoisia ja vastuullisia tehtäviä hyvässä työilmapiirissä. 

Haluatko kuulla lisää tehtävästä, Millogista työnantajana tai työyhteisöstä? Soita rohkeasti ja kysy lisää ryhmäpäällikkö Timo Eskoselta, puh. 040 315 7148 tai osastopäällikkö Tapani Asikaiselta, puh. 040 315 7563.

Huomioithan, että Millogissa työsuhteen edellytyksenä on viranomaisen antama hyväksytty turvallisuusselvitys. Lisäksi valitulle henkilölle tehdään huumausainetesti ennen työsuhteen alkamista.

Täytä hakemuksesi palkkatoiveineen 26.1.2020 mennessä osoitteessa www.millog.fi

Millog Oy on kunnossapitoon sekä elinjakson hallinta- ja materiaalipalveluihin erikoistunut yritys. Puolustusvoimien strategisena kumppanina vastaamme Maavoimien ja Merivoimien kaluston kunnossapidosta. Lisäksi tuotamme elinjakson hallinnan palveluita ja osallistumme asiantuntijana materiaalihankkeisiin. Toimintamme perustuu pitkäaikaisiin kumppanuussopimuksiin. Meillä työskentelee 22 toimipaikalla yli 1000 ammattilaista. Olemme savuton työpaikka.