(Poistunut julkaisusta)

Asentaja, Millog Oy Riihimäki
Millog Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.11.2019

Haemme Riihimäen toimipaikkaan 

ASENTAJAA.

Tehtäviisi kuuluvat ajoneuvojen ja laitetilojen varusteluun, muutostöihin ja kunnossapitoon liittyvät asennustyöt. Tehtävässä onnistumiseen tarvitset monipuoliset taidot sähkö- ja järjestelmäasennuksista, sekä riittävät tiedot ja taidot mekaanisista asennustöistä.

Edellytämme teknistä toisen asteen koulutustaustaa ja riittävää kokemusta sähköasennuksista, valmiutta työskennellä ahtaissa tiloissa, hyviä vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaitoja, mekaniikka-, sähkö-, ja järjestelmäkuvien lukutaitoa, perustason ATK osaamista ja B-ajokorttia. 

Tarjoamme sinulle haasteellisen ja mielenkiintoisen tehtävän kehittyvässä ympäristössä, jossa pääset hyödyntämään ja kehittämään osaamistasi. Panostamme vahvasti henkilöstömme hyvinvointiin, työn ja toimintatapojen kehittämiseen ja jatkuvaan parantamiseen 

Haluatko kuulla lisää tehtävästä, Millogista työnantajana tai työyhteisöstä? Soita rohkeasti ja kysy lisää ryhmäpäällikkö Mika Lindbergiltä, puh. 040 315 8339, etunimi.sukunimi@millog.fi. 

Täytä hakemuksesi palkkatoiveineen 21.11.2019 mennessä osoitteessa www.millog.fi 

Huomioithan, että Millogissa työsuhteen edellytyksenä on viranomaisen antama hyväksytty turvallisuusselvitys. Lisäksi valitulle henkilölle tehdään huumausainetesti ennen työsuhteen alkamista.

Millog Oy on kunnossapitoon sekä elinjakson hallinta- ja materiaalipalveluihin erikoistunut yritys. Puolustusvoimien strategisena kumppanina vastaamme Maavoimien ja Merivoimien kaluston kunnossapidosta. Lisäksi tuotamme elinjakson hallinnan palveluita ja osallistumme asiantuntijana materiaalihankkeisiin. Toimintamme perustuu pitkäaikaisiin kumppanuussopimuksiin. Meillä työskentelee 22 toimipaikalla yli 1000 ammattilaista. Olemme savuton työpaikka.