(Poistunut julkaisusta)

Asentaja, Millog Oy Riihimäki
Millog

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.7.2019

Riihimäen toimipaikkamme kaipaa vahvistusta - tule meille

VOIMAKONEASENTAJAKSI (sähkövoimaryhmä)
 
Tehtäviisi kuuluvat siirrettävien ja kiinteiden dieselkäyttöisten voimakoneiden huolto-, asennus-, muutos- ja vikakorjaustyöt.

Edellytämme tehtävään soveltuvaa ammatillista koulutusta (esim. ajoneuvoasentaja) sekä matkustushalukkuutta.

Arvostamme hyviä ryhmätyötaitoja, mutta myös kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Tehtävässä menestyäksesi olet oma-aloitteinen ja omaat perustason ATK-taidot. Eduksi luemme aikaisemman kokemuksen voimakoneista ja perustason tietämyksen sähköalasta.

Tarjoamme vastuullisen ja monipuolisen tehtäväkentän vakaassa organisaatiossa, jossa panostamme vahvasti henkilöstön hyvinvointiin, työn ja toimintatapojen kehittämiseen ja jatkuvaan parantamiseen. Meillä pääset hyödyntämään ja kehittämään osaamistasi hyvässä työilmapiirissä osaavien kollegoiden kanssa.

Haluatko kuulla lisää tehtävästä, Millogista työnantajana tai työyhteisöstä? Soita rohkeasti ja kysy lisää ryhmäpäällikkö Jyrki Koskelalta, puh. 040 315 8331, etunimi.sukunimi@millog.fi.

Jätä hakemuksesi palkkatoiveineen 12.8.2019 mennessä osoitteessa www.millog.fi.

Huomioithan, että Millogissa työsuhteen edellytyksenä on viranomaisen antama turvallisuushyväksyntä. Huumausainetesti tehdään valitulle henkilölle ennen työsuhteen alkamista.

Millog Oy on kunnossapitoon sekä elinjaksonhallinta- ja materiaalipalveluihin erikoistunut yritys. Puolustusvoimien strategisena kumppanina vastaamme Maavoimien ja Merivoimien kaluston kunnossapidosta. Lisäksi tuotamme elinjaksonhallinnan palveluita ja osallistumme asiantuntijana materiaalihankkeisiin. Toimintamme perustuu pitkäaikaisiin kumppanuussopimuksiin. Meillä työskentelee 22 toimipaikalla yli 1000 ammattilaista. Millog on savuton työpaikka.