(Poistunut julkaisusta)

Asentaja, Millog Oy Riihimäki
Millog

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.5.2019

Haemme Riihimäelle tutkaryhmään

ASENTAJAA elektroniikkakomponenttien ja tehoelektroniikkayksiköiden monipuolisiin huolto-, korjaus- ja asennustöihin. 

Sinulla on tehtävään soveltuva toisen asteen ammattikoulutus (elektroniikka-, sähkö-, tietoliikennetekniikka tai muu vastaava) ja/tai vastaavaa työkokemusta. Hallitset perustason tietojenkäsittelyn ja sinulla on myös elektroniikan juotostaidot.

Eduksi katsomme elektroniikan ja sähkötekniikan kytkentäkaavioiden lukutaidon ja komponenttien tuntemuksen sekä englannin kielen taidon. Matkustusvalmiutta tarvitaan tehtävässä, koska tuemme asiakasta kunnossapidon osalta myös sotaharjoitusten aikana.

Halu oppia uutta on edellytys tehtävässä menestymiselle. Olet työskentelytyyliltäsi oma-aloitteinen, järjestelmällinen ja työsi jälki on laadukasta. Arvostamme hyvää ryhmätyötaitoa, huolellisuutta sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn

Tarjoamme hyvän perehdytyksen myötä mielenkiintoisia ja vastuullisia tehtäviä hyvässä työilmapiirissä.

Haluatko kuulla lisää tehtävästä, Millogista työnantajana tai työyhteisöstä? Soita rohkeasti ja kysy lisää ryhmäpäällikkö Timo Eskoselta, puh. 040 315 7148 tai osastopäällikkö Tapani Asikaiselta, puh. 040 315 7563.

Jätä hakemuksesi palkkatoiveineen 26.5.2019 mennessä osoitteessa www.millog.fi


Huomioithan, että Millogissa työsuhteen edellytyksenä on viranomaisen antama turvallisuushyväksyntä. Huumausainetesti tehdään valitulle henkilölle ennen työsuhteen alkamista.

Millog Oy on kunnossapitoon sekä elinjaksonhallinta- ja materiaalipalveluihin erikoistunut yritys. Puolustusvoimien strategisena kumppanina vastaamme Maavoimien ja Merivoimien kaluston kunnossapidosta. Lisäksi tuotamme elinjaksonhallinnan palveluita ja osallistumme asiantuntijana materiaalihankkeisiin. Toimintamme perustuu pitkäaikaisiin kumppanuussopimuksiin. Meillä työskentelee 22 toimipaikalla yli 1000 ammattilaista. Millog on savuton työpaikka.