(Poistunut julkaisusta)

Asentaja, Millog Oy Pansio
Millog Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.2.2021

Haemme Merijärjestelmät-toimialalle Pansioon

ASENTAJAA 

Tehtäviisi kuuluu Merivoimien alusten monipuolisia kone- ja metallialan korjaus-, huolto-, asennus- sekä muutostöitä.

Sinulla on tehtävään soveltuva tekninen ammattikoulutus sekä aikaisempaa työkokemusta koneiden ja laitteiden korjaus-, huolto- ja asennustöistä. Hydrauliikan, pneumatiikan ja pienoisjännitetöiden tuntemus sekä kokemus perämoottoreiden huoltotöistä katsotaan eduksi.

Hallitset perustason tietojenkäsittelyn, olet oma-aloitteinen, huolellinen ja tulet hyvin toimeen muiden kanssa. Arvostamme myös hyvää ryhmätyötaitoa sekä englanninkielen taitoa. Voimassa olevat työturvallisuus- ja tulityökortti ovat eduksi. Tehtävä edellyttää matkustusvalmiutta ja ajokorttia.

Tarjoamme hyvän perehdytyksen sekä monipuolisen ja vastuullisen tehtävän hyvässä työilmapiirissä.


Lisätiedot & hakeminen

Haluatko kuulla lisää tästä tehtävästä, Millogista työnantajana tai työyhteisönä? Soittele rohkeasti ja kysy ryhmäpäällikkö Markku Tommilalta, puh. 040 315 8415.

Kuulisimme mielellämme sinusta mahdollisimman pian! Täytä hakemuksesi viimeistään 28.2.2021 osoitteessa https://millog.fi/meille-toihin/ 


Huomioithan, että Millogissa työsuhteen edellytyksenä on viranomaisen antama hyväksytty turvallisuusselvitys. Lisäksi valitulle henkilölle tehdään huumausainetesti ennen työsuhteen alkamista.

Millog Oy on kunnossapitoon sekä elinjakson hallinta- ja materiaalipalveluihin erikoistunut yritys. Puolustusvoimien strategisena kumppanina vastaamme Maavoimien ja Merivoimien kaluston kunnossapidosta. Lisäksi tuotamme elinjakson hallinnan palveluita ja osallistumme asiantuntijana materiaalihankkeisiin. Toimintamme perustuu pitkäaikaisiin kumppanuussopimuksiin. Meillä työskentelee 22 toimipaikalla yli 1000 ammattilaista. Olemme savuton työpaikka. www.millog.fi