(Poistunut julkaisusta)

Asentaja, Millog Oy Pansio
Millog

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.6.2019

Turun Pansion Merijärjestelmät-toimialamme kaipaa vahvistusta - tule meille

ASENTAJAKSI

ammunnanhallintajärjestelmien pariin.

Tehtävänäsi on Merivoimien alusten ammunnanhallintajärjestelmien kunnossapito, joka painottuu elektroniikan ja tutkatekniikan ympärille.

Tehtävässä menestymistä tukee elektroniikan-, sähkö- tai tietoliikennetekniikan soveltuva ammatillinen koulutus. Odotamme sinulta myös perustason tietoteknisiätaitoja ja katsomme eduksi tutkatekniikan tuntemuksen.

Tehtävä edellyttää sinulta huolellista työotetta ja kykyä työskennellä sekä ryhmässä että itsenäisesti. Sopeudut hyvin muutoksiin ja olet aktiivinen ja oma-aloitteleinen. Lisäksi odotamme sinulta positiivista palveluasennetta ja matkustusvalmiutta. 

Tarjoamme vastuullisen ja monipuolisen tehtäväkentän vakaassa organisaatiossa, jossa panostamme vahvasti henkilöstön hyvinvointiin, työn ja toimintatapojen kehittämiseen ja jatkuvaan parantamiseen. Meillä pääset hyödyntämään ja kehittämään osaamistasi hyvässä työyhteisössä osaavien ja motivoituneiden kollegoiden kanssa.

Haluatko kuulla lisää tehtävästä, Millogista työnantajana tai työyhteisöstä? Soita rohkeasti ja kysy lisää ryhmäpäällikkö Jussi Poikoselta viikon 27 (1.7.-5.7.2019) aikana, puh. 040 315 7928 etunimi.sukunimi@millog.fi

Jätä hakemuksesi palkkatoiveineen 29.7.2019 mennessä osoitteessa www.millog.fi

Huomioithan, että Millogissa työsuhteen edellytyksenä on viranomaisen antama turvallisuushyväksyntä. Huumausainetesti tehdään valitulle henkilölle ennen työsuhteen alkamista.

Millog Oy on kunnossapitoon sekä elinjaksonhallinta- ja materiaalipalveluihin erikoistunut yritys. Puolustusvoimien strategisena kumppanina vastaamme Maavoimien ja Merivoimien kaluston kunnossapidosta. Lisäksi tuotamme elinjaksonhallinnan palveluita ja osallistumme asiantuntijana materiaalihankkeisiin. Toimintamme perustuu pitkäaikaisiin kumppanuussopimuksiin. Meillä työskentelee 22 toimipaikalla yli 1000 ammattilaista. Millog on savuton työpaikka.