(Poistunut julkaisusta)

Asentaja, Millog Oy Hattula
Millog Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.2.2020

Haemme Hattulan toimipaikkaan TVJ (tiedustelu, valvonta ja johtaminen)-toimialalle

ASENTAJAA.

Tässä tehtävässä työskentelet osana ilmatorjuntaohjusryhmää ja tehtäviisi kuuluvat ohjusjärjestelmien monipuoliset huolto-, korjaus- ja asennustyöt. 

Toivomme, että sinulla on tehtävään soveltuva toisen asteen ammattikoulutus (elektroniikka-, sähkö-, tietoliikennetekniikka tai muu vastaava) ja/tai vastaavaa työkokemusta sekä hallitset perustason tietojenkäsittelyn. Tehtävässä tarvitaan myös satunnaista matkustusvalmiutta, sillä tuemme asiakasta kunnossapidon osalta myös sotaharjoitusten aikana. 

Halu oppia uutta on edellytys tehtävässä menestymiselle. Olet työskentelytyyliltäsi tiimihenkinen, oma-aloitteinen, järjestelmällinen ja työsi jälki on laadukasta. Arvostamme hyviä tiimityöskentelytaitoja, huolellisuutta sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Tarjoamme kattavan perehdytyksen myötä mielenkiintoisia ja vastuullisia tehtäviä hyvässä työilmapiirissä. 

Haluatko kuulla lisää tästä tehtävästä, Millogista työnantajana tai työyhteisönä? Soittele rohkeasti ja kysy lisätietoja ryhmäpäällikkö Saku Seppälältä, puh. 040 315 8409 tai osastopäällikkö Tapani Asikaiselta, puh. 040 315 7563.

Kuulisimme mielellämme sinusta mahdollisimman pian! Täytä hakemuksesi palkkatoiveineen 24.2.2020 mennessä osoitteessa www.millog.fi 


Huomioithan, että Millogissa työsuhteen edellytyksenä on viranomaisen antama hyväksytty turvallisuusselvitys. Lisäksi valitulle henkilölle tehdään huumausainetesti ennen työsuhteen alkamista.

Millog Oy on kunnossapitoon sekä elinjakson hallinta- ja materiaalipalveluihin erikoistunut yritys. Puolustusvoimien strategisena kumppanina vastaamme Maavoimien ja Merivoimien kaluston kunnossapidosta. Lisäksi tuotamme elinjakson hallinnan palveluita ja osallistumme asiantuntijana materiaalihankkeisiin. Toimintamme perustuu pitkäaikaisiin kumppanuussopimuksiin. Meillä työskentelee 22 toimipaikalla yli 1000 ammattilaista. Olemme savuton työpaikka.